⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Olum daha kaç kere soyleyecez?
Takım taş gibi, boş yapanlara bakmayın. Orta saha da oturdu artık. Hücumu 1-2 tık hallettik mi tamam.
Ben yine söyleyeyim, bu takım bu sezon ligi 1 mağlubiyetle bitirebilir.

Y h h her şeyi geçtim adamlar süre geçirmek için oyunu yavaşlattı dünyanın en pahalı 4 takımından biri bunlar
avuntumuz bu mu. her takım 1-0 önde iken son dakikalarda zaman geçirir. biz de lig sonuncusu ile oynarken skor 1-0 ise son dakikalarda zaman geçiriyoruz. bu bir kıstas değil. golden önce hiç şut attık mı acaba kaleye bilmiyorum, bir bakmak lazım. maç boyu var mı %100lük gol pozisyonumuz? peki adamlar golden önce kaç kere net pozisyon yakaladı? bu soruların cevabı açık ve net ortada. hal böyle iken biz çok iyi top oynadık demek pollyannacılıktan başka bir şey değil.

ha benim zaten psg'yi eze eze yenelim gibi bir düşüncem yok, bunun olması da bizim takımın şuanki hali ile imkansız zaten. ama iyi de oynamadık yani, adamların izin verdiği ölçüde oynadık

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Psg resmen idman yapti bizle. Adamlar diyordur şimdi bu muydu lan Galatasaray? Bu muydu cehennem dedikleri stadyum?
Oynadigimiz oyundan utanıyorum
alakası yok, zorladıgımızı düşünüyorum. Hakem Seri'ye yapılan faulu verse o golü de yemezdik hazırlıksız yakalanıp. Hele hele zaman geçirmek için epey ugrastılar, ciddi manada zorladık

Rakip az buz bir takım değil. Bugün Tottenham'a İngiltere'de 7 atan Münih'i Almanya'da yenebilecek kapasitede bir rakiple oynuyorsun. Bazı şeyler daha iyi yapılabilirdi. Hücumda yine çok eksiğiz, organizasyon namına doğru düzgün bir şey de yok ama onu yapsan bile yediğinin her zaman en az 1 fazlasını atabilecek bir takıma karşı oynuyorsun. Kolay değil.

Gol pozisyonumuz neden az hoca bunu analiz etmeli. Bence ortasaha oyuncuları ileriye net top atamıyor, ikili oyunlarda henüz çok zayıfız ve ceza alanında kalabalıklaşamıyoruz. Nzonzi çok iyi oynadı ama mesela melo gibi kilit pas atamıyor, birkaç pozisyonda müsait olmasına rağmen yana oynadı. Daha fazla dikine oyun oynamalıyız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

artık bir oyun şablonu bulduk gibi. 3-5-2 devam etmeli arada 4-4-2 de oynayabiliriz. artık şu 4-2-3-1 takıntısından vazgeçmeliyiz.

Seri formunu yakaladi sanirsam gercektende takimi hizli ataga cikartiyor adam Lemina Nzonzi Seri ikilisi bizi costurur

Babel bencil eğer biraz daha son alanda paalasmasini bilse 3 5 2 nin İkinci forveti olarak kötü değil..ama bencilliği kalitesinide goturuyo..Belhanda eğer oynayacaksa bavelin yerine ikinci forvet oynamalı ki amca kaybettiği top lari tehlike yaratmasin ve çalışıyor didiniyo diyelim..
Bence bu sistemde ısrar edilmeli donk muazzamdi
Seri harika bı maç çıkardı koy PSG ye oynasın en az gueye kadar
Nzonzi daha hareketli biraz daha hızlı olsa çok iyi olacak
Seri nzonzi lemina kanatlarda şener solda emre ya da Ömer yedeklerde Babel belhanda feghouli andone den 3 u olacak şekilde bi kadro ile hamle gucumuzde olur..mariano ve Naga tribune

Kaybettik ama kazandığımız bazı şeyler oldu. Pas tempomuz lige göre çok iyiydi. Savunmadan top çıkarmakta Nzonzi ve Seri gibi üst düzey iki pasör olunca daha iyiydik. Ayrıca 2'li forvet oyununu da test etmiş olduk.

Futbolcular birbirine alistigi, ezberledigi vakit tas gibi takim ortaya cikacak potansiyel oldugunu gösterdi bence bu macta.

Amaaaa

Bu bekler düzelmesi gerekir mümkün ise tabiki. Bu bek perfomanslari ile olmaz bu. Bekler cok önemli bu kurguda.

Muslera daha ne yapsin aga ? Musleraya laf eden vardi adama bu sezon 50 tane top atiyoruz her seferinde ona top diktiriyoruz bu kadar kaleciyle top oynanir mi sıkısinca kaleye dön

Oyunumuz iyi filan değil arkadaşlar ne olur öyle demeyin ya

Geçen haftalardan daha derli topluyduk kabul ama asla oyun iyi filan değil

Mactan once 5 mi yeriz 6 mi yeriz diyen adamlar, simdi cikmis psg pozisyona girmis diyor. Ne olacakti yaa? Hic pozisyon vermeden mi bitirecektik

Rakip az buz bir takım değil. Bugün Tottenham'a İngiltere'de 7 atan Münih'i Almanya'da yenebilecek kapasitede bir rakiple oynuyorsun. Bazı şeyler daha iyi yapılabilirdi. Hücumda yine çok eksiğiz, organizasyon namına doğru düzgün bir şey de yok ama onu yapsan bile yediğinin her zaman en az 1 fazlasını atabilecek bir takıma karşı oynuyorsun. Kolay değil.
Ama Psg'de senin gücüne göre top oynuyor. Mühih'e karsi saniyo musun böyle laubali oynayacagini. Bugün Brugge'u da gördükten sonra grup sonuncusu olma durumu dahi var.

Geri
Üst Alt