Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao'yu her hoca ister diye açıklaması var. Falcao gibi adamı o kadar maçta bi kere bile pozisyona sokamayan takımın hocasına değil de Falcao'yu transfer edenlere laf etmen de trajikomik baya.Falcao oynasın oynamasın bu maç bizim hiç endişeniz olmasın psg maçındaki iştahlı agresif oyun olacak yine o tempoyada madrid asla dayanamaz zaten ben falcaoyuda fatih hocamın çok istediğinide sanmıyorum bu falcaoyu bu kulübe kim transfer ettirdiyse yarından tezi yok kulüple ilişkisi kesilmeli.
Falcao'yu her hoca ister diye açıklaması var. Falcao gibi adamı o kadar maçta bi kere bile pozisyona sokamayan takımın hocasına değil de Falcao'yu transfer edenlere laf etmen de trajikomik baya.
Galatasaray fark yer denilen maçlar da genellikle tersi çıkar içerdeki brugge maçı madrid maçından daha zor olur bu maçtan hiç endişe etme maç bizim renktaş.Arkadaslar dogrudur real madrid su an kotu durumda belkide son 30 yilin en kotu real madridi ama bizimkiler real den 10 kat daha kotu durumda..degil madridi juve yi parisi.3.ligden bir takimi yenecek kadar takimin gucu yok malesef
Bu 11 den feg çıkar donk girer her iddiasına varımHer ne kadar Emre Mor, Ömer Bayram ve Şener ilk 11'i son oynadıkları maçta hak etmiş olsalar da Fatih Terim'in tan tamına bu kadroyu çıkaracağına adım gibi eminim
——————Muslera
—-Luyindama-Donk-Marcao
——————Nzonzi
Sener——Seri——-Lemina——Yuto
————Andone——-Babel