⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Ne yalan söyleyeyim Falcao oynasa bile yine etkisiz olurdu diye düsünüyordum.

Andone yi hafta sonu bayagi begendim, o performanstan sonra oynatmamak olmazdi zaten. Hadi hayirlisi.

Falcao oynasın oynamasın bu maç bizim hiç endişeniz olmasın psg maçındaki iştahlı agresif oyun olacak yine o tempoyada madrid asla dayanamaz zaten ben falcaoyuda fatih hocamın çok istediğinide sanmıyorum bu falcaoyu bu kulübe kim transfer ettirdiyse yarından tezi yok kulüple ilişkisi kesilmeli.

Falcao oynasın oynamasın bu maç bizim hiç endişeniz olmasın psg maçındaki iştahlı agresif oyun olacak yine o tempoyada madrid asla dayanamaz zaten ben falcaoyuda fatih hocamın çok istediğinide sanmıyorum bu falcaoyu bu kulübe kim transfer ettirdiyse yarından tezi yok kulüple ilişkisi kesilmeli.
Falcao'yu her hoca ister diye açıklaması var. Falcao gibi adamı o kadar maçta bi kere bile pozisyona sokamayan takımın hocasına değil de Falcao'yu transfer edenlere laf etmen de trajikomik baya.

Falcao'yu her hoca ister diye açıklaması var. Falcao gibi adamı o kadar maçta bi kere bile pozisyona sokamayan takımın hocasına değil de Falcao'yu transfer edenlere laf etmen de trajikomik baya.

Fatih hocam kulüp kültürünü iyi bilen biri falcaonun transferi kesin gibiydi o ara taraftarda çok istiyordu atmosferi bozmamak ve polemik yaratmamak için o açıklamayı yaptı bence fatih terim gibi galatasaray sevdası ve aşkı tartışılmayacak birinden aksi açıklama beklenemezdi

Bir galibiyet çok güzel olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar dogrudur real madrid su an kotu durumda belkide son 30 yilin en kotu real madridi ama bizimkiler real den 10 kat daha kotu durumda..degil madridi juve yi parisi.3.ligden bir takimi yenecek kadar takimin gucu yok malesef

Arkadaslar dogrudur real madrid su an kotu durumda belkide son 30 yilin en kotu real madridi ama bizimkiler real den 10 kat daha kotu durumda..degil madridi juve yi parisi.3.ligden bir takimi yenecek kadar takimin gucu yok malesef
Galatasaray fark yer denilen maçlar da genellikle tersi çıkar içerdeki brugge maçı madrid maçından daha zor olur bu maçtan hiç endişe etme maç bizim renktaş.

——————Muslera

—-Luyindama-Donk-Marcao

——————Nzonzi

Sener——Seri——-Lemina——Yuto

————Andone——-Babel

@Melih Akan nerdesin üstat
images

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi
Feghouli Belhanda Seri Babel
Andone

Sahada sonuna kadar savaşan bir takım görmek istiyorum. 2012 ve 2013teki Real Madrid maçlarını canlı diger maclarida defalarca banttan izledim yenilirken bile kafa tuttuk onlara. Bu sefer karsimizdaki en zayıf Madrid olacak. Fakat ismi Madrid. Dikkatli olup savasarak kazanmamız gerek. Haydi Allah yardimcimiz olsun.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi beni iyi dinleyin,
İyi tercüme et sen de.
Biz buraya şova gelmedik.
O şovu tribünde yapıyorlar.
O bakan öteki milletvekili o şov orada var burada yok
Siz Galatasaray takiminin tarihine bir kupa kazandıracaksiniz, kendi futbol hayatinizdada bir kupa şampiyonu olun nedir bu haliniz ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlginç bir deneyim olabilir. Sinemada Galatasaray maçı izleme hayali kuranlara duyurulur!
1571694525826.webp

pazar da halihazırda cezalı olan ömer'i bu maçta oynatır gibi düşünüyorum açıkcası ama hiç sağda solda ciddi bir tahmini 11 yok. 3-5-2 işine de hiç girecekmişiz gibi bir hava yok.

——————Muslera

—-Luyindama-Donk-Marcao

——————Nzonzi

Sener——Seri——-Lemina——Yuto

————Andone——-Babel

üçlü mü oynayacakmışız? Bana ofansif takılacağız gibi geliyor ama üçlü çıkması da şaşırtmaz.

Geri
Üst Alt