⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Selcuk girer 60 da. Andone cikar. Cunku fatih terim.

Belhanda yine tembel paslara devam. Şut desen kaleye zor yetiştiriyor her şey aynı.

Bu FT teknik direktor olarak kaldigi muddetce gol atmamiz, galip gelmemiz mucizelere bagli..

Belhanda resmen takimi sebote ediyor her mac , ve bunu goremeyen bir TD var basimizda..

Bu gidisle 1 puanla ve sonuncu olarak CL yi noktalariz.

Üçlü savunmayı boz hoca zaten orta saha da eksik kalmamız dışında hiç bi boka yaramıyor adamlar yürüyerek geçiyor orta sahayı.

Bir de derhal Emre Mor'u sok. Tam ona göre bir maç

sent via GSC

kanatlarda sıkıntı var.

dörtlü savunmaya dönüp kenarları bek ve kanatlarla birlikte kapatmaya çalışmak lazım.

hücum için mariano ileri gidince geriye dönemiyor. orada açılan boşluktan hazard'ı luyindama karşılıyor ve arkası bomboş kalıyor.

ben bu belhanda nın da Serinin de gelmişini geçmişini

belhandanın her ayagına top geldiginde pozisyonun öldüğünü bilmek adamı delirtiyor herif sanki galatasaray formalı rakip rakip takım oyuncusu

hele bu seri denilen geçmişini sevdiğin herifede illa her oynadığı mac top kaptırıp bizim kaleye pozisyon verdirecek

lanet olsun

hadi herşeyi geçtim bu takımda fatih terim belhandayı nasıl oynatıyor aklım almıyor

Hayatimda bu kadar anlamsiz oynayan oyuncu gurubu gormedim bu oyuncu gurubunun hepsimi kotu yoksa takimda bir iletisim takimdaslik teknik taktik sorunumu var

Net icerde sikinti var

Karşımızdaki takımdan daha iyi oynuyoruz ve değeri en az bizim 5 katımız.. hangi oyuncu grubundan bahsediyorsun?

Gercekten daha iyi oynadigimizimi dusunuyorsun renktas..

Club Brugge denilen takim bu Reali kendi evinde madara ediyordu. Bizim takim isim olarak gayet klas bir kadroya sahip. Ama kendi evimizde oynadigimiz oyun belli. Bu da CL gaziyla olan oyun.

Seri ve Belhanda’nın olduğu bir takımın pozisyon vermeme şansı yok. Yerlerine kim girecek bilmiyorum. Lemina olsaydı girerdi ama yok. Bir ihtimal Ömer Bayram ama o da böyle bir maçta ne yapar soru işareti.

ts olsaydı maç 3-0dı şuan
kaleye gelen her topu içeri alan cortuisi yıldız yaptık. adam kendine geldiç bu yükselişle sezon sonuna kadar bu formda gider.

realinde ölü toprağını aldık onlarda yükselişe geçer. takım aşırı ciddiyetsiz. daha sıradan rop sürme, kısa pasları yapamıyoruz. önündeki 5 metre uzakta olan adama pas atarken top kaybı yaparsan 0-1e şükredeceksin. bu adamlarda cr7 olsa yine bugün 1-6 biterdi. şükür ki onlar da salak da atamadılar.

bizim kaçırdıklarımıza diyecek bi laf söz bulamıyorum. bir olur iki olur. hepsinde de mi sokamıyorsunuz bi topu içeriye.

brugge maçıda böyle geçer. oynarız bi tane yeriz. ya yeniliriz ya 1 1 berabere kalırız. brugge 3. real 2. olacak gibi gözüküyor bu maçı çeviremezsek

Bu sezon Falcao yu en çok aradığımız/arayacağımız maç olacak galiba

Oyuncu degisikligi yapmaz simdi inat edip.

Belhanda ve Seri bugün rezaletler...

Barış, Sarp havaları aldım...böyle basit pas hatalar yapılmaz bu seviye de!!

Geri
Üst Alt