⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Seri nin pas hatasında top melo da olsaydı gol yemezdik andonne nin duran toptaki vuruşu drogba ya gelseydi santra olurdu belhanda nin ceza sahasındaki şutu sneijder e gelseydi santra olurdu çok özlüyorum o kadroyu bee😢😢😢

Burda da paylasmak istiyorum

Ilk olarak Fatih Terim gitmeli fln demek istemiyorum..

Ama ben yillardir niye hep ayni filmi izlemis gibi oluyorum bu takimi izlerken?

.. hangi oyuncu grubu olursa olsun: Takim savunma yapamiyor

.. hangi oyuncu grubu olursa olsun: Takim fiziken uluslararasi hep eziliyor

.. hangi oyuncu grubu olursa olsun: Takimin hic bir duran top organizasyonu yok, mesela korner

.. hangi oyuncu grubu olursa olsun: Gol atmak icin 3 pozisyona degil, en az 6-7 pozisyona ihtiyac duyuluyor

Ve cogunlukla bu takimlarin basinda Terim de oldu.

Tudorun hocaligi tartisilir ama takim fiziksel iyi durumda idi ve bunun yani sira duran toplarda ne yaptigini biliyordu gibi görüntü ciziyordu

Sözde taktik değişiklik yapıyor kimin nerde oynadığı belli değil.karmakarışık bi takım

Luyindama ve Marcao ihtiyarların arkasını toplamaktan asıl işlerini yapamadılar çünkü bok var Mariano’da oynamasa olmaz. Hadi Nagatomo neyse de Mariano oynamazsa olmaz.

Seri fena değil ama bu kadar pas hatası normal değil bu adamı fransa’dan bilenler şaşırıyordur benim gibi.

Belhanda, hoca itiraf et neyle tehdit ediyor bu arap seni? Başka türlü oynaması mümkün değil çünkü
Seri fena değil ne kardeş? Takimin belhanda mariano ile en leş i.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyle maclarda buldugunu atmazsan olacagi bu.

Seri ve Belhanda inanilmaz kotu

Andone 2 tane kacirdi, Babel kacirdi, Belbanda kacirdi 4 tane net pozisyon gitti inanilir gibi degil...

Bu Real kalecisi de her maç geleni gideni içeri alır, bize oynayacağı tuttu. Niye? Çünkü Belhanda sahada. Uğursuz herif.

Geri
Üst Alt