⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

ilk yarıda goller kaçırdık ama ikinci yarıda da onlar çok kaçırdı.

fark çok rahat açılabilirdi.

deplasmanlarda hem real'den hem de psg'den fark yeriz muhtemelen.

Bu sezon bitmez bizim icin... Nedense içimden bi ses diyor ki ya yönetim yada terim sezon sonunu göremez...
Hayırlısı olsun bizim icin...

bu takım bitik.

FT malesef adaleti kaybetmiş durumda ve bu takımın ona saygısını da sıfırlıyor. belli oldu. Bu gurubu tesadüfi 1 puan ve 0 golle bitiricez.

bu yıl şampiyon olalım , hocam da zirvede bıraksın bu işi. Hep Terimi savundum ama belli ki hocamın form düşüklüğü kalıcı!! Bu yıl da şampiyon olup zirvede bırakmalı ona yakıştığı gibi.

sivasla kendi evimizde 2-0 öne geçip 10 kişiden 2 gol giyiyoruz. Futbol oynadığımız tek maç yok bu yıl. Acı gerçeği hepimzin kabul etmesi gerekiyor artık.

şu oyunu beğenen var mı cidden. gol atamayan üretkenlikte 0 bi ekip

bunun dışında kalesinde verdiği 30 tane gol pozisyonu. bugün 5-6 gol yemediysek allaha şükretmeliyiz. şldeki en kötü savunma bizde. rakibin kendi hazırladığı gol pozisyonları dışında bi 10 pozisyonda biz veriyoruz adamlara hiç olmadık yerde. bu maç tehlikeli skorlara gidebilirdi. tek tesellim bugün realin bitiricilikte rezil bi performans sergilemesi ki bizi de maçın içinde tutan oydu. 1. golden sonra hemen 2.yi bulsalar sonrası zaten gelirdi.

beğenmedim, çok kötüyüz. brugge de gelir 0 1 kazanır. bu grupta gol atabileceğimizi sanmıyorum

Neyse uyuyalım, yarın iş var. Bu eşekler yine cebe indirdi milyonları.

Diagne 4 maç 3 gol. Demek problem adamda değil. Ft yatacak yerin yok

sanirim stattaki taraftar baska mac izledi... PSG de ayni sekilde Real Madrid de ayni sekilde biraz daha dikkatli olsalar her iki mac 0-1 yerine 0-4 0-5 biterdi..

Hoca kredisini bittirdi artik.. Belhandayi cikarmasina katilsamda yerine oynattigi Omer Bayram anca mucadele anlaminda daha fazlasini verdi ama oyuncu olarak ne kadar cok kossada yetersiz bir oyuncu sampiyonlar ligi seviyesinde.. bizim ligde fena bir yedek olmaz.

Acikcasi baya biktim..... oynanan oyunda hic bir umut yok.

Muslera andone nzonzi lyundama Babel takımda elinden geleni yapiyo ancak onlar bile yetmiyo takimi kurtarmaya çünkü takım rezalet oynuyo..Taktik yok plan yok gazisegit bugün oynasa daha heyecan verirdi rezalet bir takım..Hoca rezaletsin ..Oyuncuların en az suçu var hoca asıl suçlu ve bu suçu leminaya falcao ya çatarak atamazsın..elinde kalite olarak brugge den kaliteli oyuncular var ama malesef sen çok formsuzssun..

1-0 yenildiğimiz için Fatih Terim mutludur şu an, yenilirken bile alkışlanacak takım hebele hübele der durur, PSG ve Real Madrid deplasmanlarından birinde en az 6 7 gol yer bu takım. Belhanda denilen onun bunun çocuğunu biri bi güzel tekme tokat dövse anca keyfim yerine gelir karakter yoksunu köpek yılda 4 milyon euro para alıyor her maç en az 10 tane top kaybı yapıyor ıslıklanıncada taraftara küfür ediyor. Sıfatına tipine tükürdüğümün yeteneksiz arabı.

Andone falan ile olmaz böyle maçlar. Gelen pozisyonu atacaksın. Falcao'yu bu maçlar için aldık. O da fos çıktı maalesef. Düzeleceğini de sanmıyorum. Oyuncu ilk geldiğinde belli ediyor başarılı olup olmayacağını.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt