⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Ya 3-5 yeriz diye korkuyordu herkes şimdi de 2 maçtır puan almadığımıza yanıyoruz olaya bak.. Psgyi geçtim de realin cidden orta saha defans arası çok kopuktu tıpkı bizim gibi şu takıma gol atamamak amelelik

Seri ve belhandaya yillik 6m euro veriyoruz, bir de yillik kiralama bonservis olarak nerdeyse 3 4 euro desen. Yillik 10m euro cope attik

Emre Mor ilk dakikadan itibaren oynamalıydı. Bu çok net. Direk oyuna hareket kattı, bir nebze de olsa defanslarının dengesini bozdu.

Ömer Bayram büyük hayal kırıklığı yarattı. Orta sahaya hareket getirip dikine oynar mı dedim ama berbattı. Klasik defansa da yardım etmeyince sahada varlığı belli olmadı.

Belhanda ve Seri inanılmaz kötülerdi. Öyle böyle değil. Bu kadar basit top kayıplarını bir futbolcu ancak ya tekniği çok kötüyse yapar ya da hiç çalışmıyorsa yapar...

Tamamen Fatih Terim’in rezalet stratejisi yüzünden yenildik. Takıma ne oynattığı belli değil. PSG maçının aynısı oldu. Sürekli pozisyon veren ve organize pozisyon üretemeyen bir takım görüntüsündeydik.

Real Madrid bizim rakibimiz değil. Bunu hep söyledim. Bu maçı kaybettiğimize de üzülmedim. Bu rezil futbola üzüldüm.

Dediğim gibi bu maçı kaybetmek sorun değil, bu berbat oyunun haftalardır hiç düzelmemesi sorun.
Ömer'in girdiği dakika ve oyun dizilişi tamamen yanlış. Ne olduğunu anlamadı bile adam..

Real'in 27 şutu olabilir ama en az 15 tanesi antrenman düzeyinde muslera'nın üstüneydi

Ya 3-5 yeriz diye korkuyordu herkes şimdi de 2 maçtır puan almadığımıza yanıyoruz olaya bak.. Psgyi geçtim de realin cidden orta saha defans arası çok kopuktu tıpkı bizim gibi şu takıma gol atamamak amelelik
ya abi tamam 3 tane net pozisyonumuz var da real 5 atsa şu maç ağzımızı açamayız o kadar çok kaçırdılar yani

Tek tek oyunculari elestirmeyi birakmaliyiz artik

Sorun cok baska yerlerde anlamaliyiz artik

Son yillarin en iyi kadrosu kuruldu
takim top oynayamiyor
ne taktik oynadigimiz belli degil 1,5 yildir
tarihin en kotu realine artik 5’li defans basliyoruz maca
bu sezon lig dahil o kadar macta daha organize atagimiz yok
Transferlerden nzonzi disinda verim alinan adam yok
Hasbel kader gol atan kendini kahraman zannediyor
Oyundan alinan taraftara hocaya kufrediyor
Tudor kadar basimiza tas dussun, soyle bi 4-5 yiyelim de ne olacaksa olsun artik

3 maç 0 gol.

Yediğimiz gol sayısı ise 2 gol atmayı becerebilseydik çok farklı şeyler konuşurduk

Yediğimiz iki gol önemli değil. Verdiğimiz net gol pozisyonlarının istatistiği varsa onu paylaş. Adamların atamaması veya Muslera’nın çok iyi kurtarışlar yapmış olması bizi aldatmasın. Sürekli pozisyon veren ve organize atak yapamayan bir takımız.

Nasi bu kadar pas hatasi yapiyoruz anlamiyorum. Fazla kiralik ve yasli oyuncunun ceremesini cekiyoruz. Babel seri belhanda nagatomo kismen mariano bu takimin topcusu olamaz.

Herşeyi geçtim 65 dakka belhandayı oyunda tutmak en hafif tabirle kafayı sıyırmakla eşdeğerdir gözümde.İnanılmaz ama gerçek en az 10 top kaybı ile oynadı ve 65 dakka oyunda kaldı.Seyirci ıslıklamasa eminim 90 dakka oyunda tutardı.1 tane yürekli basın mensubu yokmu şuna bu belhandanın bu kadar kötü oynayıpta nasıl hep 11 de başlaması ile ilgili soru soracak yuh olsun be.

İşin komik tarafı 65 dk belhandaya sabreden adam Ömer'in ilk hatasında çıldırdı.

Prekazi ne boş konuşuyor stankovic mi ne diye bir oyuncu kitleyecekti zamanında bize yine kürkçü dükkanına dönmüş

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Maçtan önce galatasaray kesin kazanır dedim kazanabilirdikde andone maçın başında atsa çok farklı olabilirdi ama işte sorun nerede ortaya çıkıyor falcao yok hocaya adam gibi sağlıklı bir santrafor alsalardı bugün galiptik yönetim Gitmeli hocaya layık bir yönetim gelmeli yazık oluyor

Kalan 3 maçta 1 gol atalım yeter. Bu takımdan bu sene hiçbir halt olmayacağı belli. Sekiztaş gibi cl tarihine geçmeyelim.

Her rakibi kendimize benzetiyoruz da ondan. Realin oyun disiplini hiç yoktu öndekiler avel avel top bekledi durdu defansa gelmediler hiç. Orta sahalar kolay geçildi

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt