⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Nasi bu kadar pas hatasi yapiyoruz anlamiyorum. Fazla kiralik ve yasli oyuncunun ceremesini cekiyoruz. Babel seri belhanda nagatomo kismen mariano bu takimin topcusu olamaz.

Taktiksizliğin cereemesini çekiyoruz dostum. Kadroyu belli bir sistemde işleyen parçalarla doldurduk ama sistemimiz yok.

Boşverin kafaya takmayın. Zaten bu gruptan çıkma olasılığımız yoktu. Şampiyonlar ligi tarihimizin en zor grubuna düştük. Psg ve Real'in grupta elenecek hali yok o bütçelerle. Benim canımı sıkan tek şey takımın pozisyon bulmakta çok zorlanması ve girdiği tek tük pozisyonları da değerlendirememesi. Şampiyonlar liginde gol atacağımızı sanmıyorum maalesef.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yediğimiz iki gol önemli değil. Verdiğimiz net gol pozisyonlarının istatistiği varsa onu paylaş. Adamların atamaması veya Muslera’nın çok iyi kurtarışlar yapmış olması bizi aldatmasın. Sürekli pozisyon veren ve organize atak yapamayan bir takımız.
Benim demek istediğim zaten bu istatistiklere rağmen şans yanımızdaydı buna rağmen gol atsaydık çok farklı olacaktı demek istemiştim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bitsin de lige odaklanip sahtekar sikecileri aglatalim bizim boyumuzu asiyor bura su anda

Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar gol atamayan tek takım Galatasaray

rezil ettin bize be, terim git artik be

Ocak ayında bekler değişssin diyoruzda gerçekçi olarak bakarsak,2 tane bek en az 1 stoper 1 tane ofansif orta saha 1 tanede hızlı sol kanat lazım takıma.5 adam almadıkça bu takımdan cacık olmaz.

Şu takımın oyuncularına gereksiz yere çalıma girmeyin diye yaran bir hoca yok lan takımda. Hata 1 olur 2 olur her maç sürekli gereksiz çalıma giren oyuncu grubuyla oynuyoruz. Bunu engelleyecek olanda hatalarını gösterecek olanda fedai fedai takılan kuklalarla birlikte başlarındaki adam.

Yeter lan artık. Yeter

Ya bitsin de lige odaklanip sahtekar sikecileri aglatalim bizim boyumuzu asiyor bura su anda
Aşmıyor işte sorun orada zaten. Şu rezil Real'i içeride yenemememiz için hiçbir sebep yok. Ligde berbat oynamamız zaten kabul edilemez de yıllardır Avrupa'da tokatlanıp dönmek sıktı artık. Ligin bizim için mevzu bile olmaması lazım şu kadroyla.

3 maçı da aşırı farklı kaybetmeyi hak ettik. Skandal rezalet bir takımımız var 3 senedir son 11-12 yılda 2-3 sezon top oynadık olağanüstü b.k gibiyiz.

Real aynı psg gibi brügge deplasmanında patlar 5 olur o maç

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hic sanmiyorum bugünkü real tam bir rezaletti yeminle brügge evinde bunlari bu futbolla yakalasaydi cok rahat alirdi...
herneyse, gelelim konuya
gs 6 macda max 4 oda brügge yenersek
real 6 macda min 7 bizi yenip
brügge 6 macta min 5 reali yener diyorum
psg saymiyorum

sonuc 4. and come back to mother league

Bu sene koşmuyor da. Önünden geçen toplara bile müdahale etmiyor.

Ya hocam öylesine söylüyorum zaten bu hıyar oğlu hıyarın koşmasınada lanet olsun, cehennem olup gitsede kurtulsak şundan karaktersiz ahlaksızın teki, 2012 yılında Fenerbahçe almaya çalışmıştı bunu keşke alsaymış. Bunu oynatan hocayada yazıklar olsun.

Şampiyonlar ligi bizim bütçede takımların mücadele edebileceği bir organizasyon değil. Rakipler ile 10 kat bütçe farkı var. Nasıl başa çıkacaksın. Ben o yüzden çok üzülmüyorum. Psg ve Real'i bir mucize olmadığı sürece zaten yenemezsin.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anca Muslera'yı konuşturun zaten maç sonları. O da olmasa rezillik diz boyuydu.

13 kurtarış yapmış adam maçta.

Şu takıma yardıran kanat ve adam gibi bir 10 numara şart oğlu şart.Ben Bruma- Onyekuru-Valbuena gelsin göbek atarım valla.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt