⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

seneye şlye gitmemek için şampiyon olmayalım. bi sene de biz avrupa ligine gidelim hem şu puanlaeımızı düzeltiriz belki bi iki beraberlik koparırırsak al gruplarından

Emre Mor ilk dakikadan itibaren oynamalıydı. Bu çok net. Direk oyuna hareket kattı, bir nebze de olsa defanslarının dengesini bozdu.

Ömer Bayram büyük hayal kırıklığı yarattı. Orta sahaya hareket getirip dikine oynar mı dedim ama berbattı. Klasik defansa da yardım etmeyince sahada varlığı belli olmadı.

Belhanda ve Seri inanılmaz kötülerdi. Öyle böyle değil. Bu kadar basit top kayıplarını bir futbolcu ancak ya tekniği çok kötüyse yapar ya da hiç çalışmıyorsa yapar...

Tamamen Fatih Terim’in rezalet stratejisi yüzünden yenildik. Takıma ne oynattığı belli değil. PSG maçının aynısı oldu. Sürekli pozisyon veren ve organize pozisyon üretemeyen bir takım görüntüsündeydik.

Real Madrid bizim rakibimiz değil. Bunu hep söyledim. Bu maçı kaybettiğimize de üzülmedim. Bu rezil futbola üzüldüm.

Dediğim gibi bu maçı kaybetmek sorun değil, bu berbat oyunun haftalardır hiç düzelmemesi sorun.

Omer Bayrami yine sol kanata yakin oynatti da ondan. Adam 4231 in 2 sinin solunda oynamasi gereken adam.

Ocak ayında bekler değişssin diyoruzda gerçekçi olarak bakarsak,2 tane bek en az 1 stoper 1 tane ofansif orta saha 1 tanede hızlı sol kanat lazım takıma.5 adam almadıkça bu takımdan cacık olmaz.
Alacakları oyuncular her zaman olduğu gibi daha da beter olur. Transferleri yapanından tut takımı oynatanına kadar hepsi futboldan bi haber cahiller.

Şampiyonlar liginde oynadığımız son 8 maçın 7’sinde gol atamamışız. Bravo valla.

Şampiyonlar ligi bizim bütçede takımların mücadele edebileceği bir organizasyon değil. Rakipler ile 10 kat bütçe farkı var. Nasıl başa çıkacaksın. Ben o yüzden çok üzülmüyorum. Psg ve Real'i bir mucize olmadığı sürece zaten yenemezsin.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O işler geride kaldı artık. Beyinle yönetilen takımlar bir şekilde büyük takımları zorlayıp önlerine geçebiliyorlar.

Real ve Psg’nin olduğu grupta üç maçta sadece iki gol yiyecekseniz deselerdi hepimiz gülerdik.2 gol yemek ne kadar başarıysa gol atamamak rezalettir.

İlk kez değilmiş. Zamanında Taraftar yerine girmesi için Ziyech Ziyech diye bağırınca maç sonu taraftara kankasi dirar ile küfürü basmış. O zaman kadro dışı kalmışlar.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Çok kötü yönetiliyoruz, kadro kurgusu dandik ötesi sistem desen hakeza koşan basan, kuvvetli bir oyuncu grubu oluşturmalıydık paslar hep sağa sola sağa sola en beğendiğimiz Nzonzi bile yumuşak kaldı artık birkaç senedir futbol izlemek işkence gibi geliyor.

Takimda seri belhanda cok kotu. Artik 3lu orta sahada israra gerek yok. 4 4 2 dizip gecmemiz lazim artik. Andone gayet presli oynayabilir ayagi da duzgun

Seri ve belhandaya yillik 6m euro veriyoruz, bir de yillik kiralama bonservis olarak nerdeyse 3 4 euro desen. Yillik 10m euro cope attik
Bu takımın hocası dahil yıllık alması gereken ücret Max 30 milyon euro gerisi ekonomiye zarardır.

Kim var kim yok sağlam müşteri bulup satılmalıdır ve baştan takım kurmak zorundayız. Kuracak adamı da yeniden bulmamız gerekir yoksa 10 tane babel 10 tanede Belhanda bulur getirtir

Biz aynısını belhandaya desek helikopterle falan gelip 6222'den içeri atarlar.
Ne diyelim şu kareye.
IMG_20191022_231737.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Biraz şanslı olsaydık kazanabilirdik tarzı yorumlar görüyorum. Hiç katılmıyorum bu görüşe. Rakip belki de 10 tane net pozisyon kaçırdı. Oyunun yüzde yüz hakimi onlardı. Biz gol atsaydık bile emin olun yine yenilecektik. Arada çok büyük kalite farkı var.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Linnes-Luyi-Marka-???
Onyekuru-Nzonzi-Valbuena-Bruma
Andone-Falcao

Belhanda Mariano Nagatomo size bir top vereyim SEKTİRİN GİDİN !

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt