Taner Dipcik
Kırmızı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 1.511
- 1.011
- 648
seneye şlye gitmemek için şampiyon olmayalım. bi sene de biz avrupa ligine gidelim hem şu puanlaeımızı düzeltiriz belki bi iki beraberlik koparırırsak al gruplarından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Mor ilk dakikadan itibaren oynamalıydı. Bu çok net. Direk oyuna hareket kattı, bir nebze de olsa defanslarının dengesini bozdu.
Ömer Bayram büyük hayal kırıklığı yarattı. Orta sahaya hareket getirip dikine oynar mı dedim ama berbattı. Klasik defansa da yardım etmeyince sahada varlığı belli olmadı.
Belhanda ve Seri inanılmaz kötülerdi. Öyle böyle değil. Bu kadar basit top kayıplarını bir futbolcu ancak ya tekniği çok kötüyse yapar ya da hiç çalışmıyorsa yapar...
Tamamen Fatih Terim’in rezalet stratejisi yüzünden yenildik. Takıma ne oynattığı belli değil. PSG maçının aynısı oldu. Sürekli pozisyon veren ve organize pozisyon üretemeyen bir takım görüntüsündeydik.
Real Madrid bizim rakibimiz değil. Bunu hep söyledim. Bu maçı kaybettiğimize de üzülmedim. Bu rezil futbola üzüldüm.
Dediğim gibi bu maçı kaybetmek sorun değil, bu berbat oyunun haftalardır hiç düzelmemesi sorun.
Alacakları oyuncular her zaman olduğu gibi daha da beter olur. Transferleri yapanından tut takımı oynatanına kadar hepsi futboldan bi haber cahiller.Ocak ayında bekler değişssin diyoruzda gerçekçi olarak bakarsak,2 tane bek en az 1 stoper 1 tane ofansif orta saha 1 tanede hızlı sol kanat lazım takıma.5 adam almadıkça bu takımdan cacık olmaz.
Siz de kuş medyasının gazına gelmeyin arkadaş ya. Şu grubun çok daha altı seviyelerde de gördük birilerini. Biz Juve'yi elerken ağlıyorlardı.Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar gol atamayan tek takım Galatasaray
Şampiyonlar ligi bizim bütçede takımların mücadele edebileceği bir organizasyon değil. Rakipler ile 10 kat bütçe farkı var. Nasıl başa çıkacaksın. Ben o yüzden çok üzülmüyorum. Psg ve Real'i bir mucize olmadığı sürece zaten yenemezsin.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Yetenek ve taktik özürlüsü takımlar için ideal 442 ama bizim takımın oyuncuları hic bir b.ka yaramıyor ne oynarsak oynayalım. Sürekli takıma pas özürlüsü oyuncular alınıyorFeghouli Nzonzi Lemina Emre
________Andone_Falcao
442 vakti geldi artık.
Bande de fils de pute diyor ağzı sanki. Ama sizi s.kerim kesin okunuyorAlakasi yok mk. Sizi si*erim diyo
Bu takımın hocası dahil yıllık alması gereken ücret Max 30 milyon euro gerisi ekonomiye zarardır.Seri ve belhandaya yillik 6m euro veriyoruz, bir de yillik kiralama bonservis olarak nerdeyse 3 4 euro desen. Yillik 10m euro cope attik
Ne diyelim şu kareye.Biz aynısını belhandaya desek helikopterle falan gelip 6222'den içeri atarlar.
Ajax ın bütçesi ile aramızda çok mu fark var sence?Şampiyonlar ligi bizim bütçede takımların mücadele edebileceği bir organizasyon değil. Rakipler ile 10 kat bütçe farkı var. Nasıl başa çıkacaksın. Ben o yüzden çok üzülmüyorum. Psg ve Real'i bir mucize olmadığı sürece zaten yenemezsin.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazık.