Artik yabanci sinirina karsi degilim,bunlar gibi duyarsiz elli yabanci alsan ne olur

Yemin ediyorum uçak ve otel masraflarına yazık. CL den gelen parayı alıp maçlara hiç cıkmasak yeridir.

Ben hayatımda böyle rezil bir oyun görmedim. Şu genç takımı koy daha iyi sonuç almazsa ben adam degilim

Önde basma desen yok,
Duran top çalışması desen yok,
2.bölgede topu rakipten almaya yönelik veya pas kanallarını kapatmaya yönelik bir çaba yok,
topla hızlı şekilde ön alana geçme, adam eksiltme veya topla vakit öldürme çabası yok,
rakip yarı alanda hiç bir şekilde bulunma ve bulunma girişimi yok.

ne var peki

statik oyun var,
oturmamış savunma kurgusu var,
dirençsiz bir ekip var,
emeklilikte yaşa takılmış iki bek oyuncusu var,

ve

futbolun F'sinden bile artık çakmayan teknik heyetimiz var.

Evet bütün adaletsizliklerinizin bedelini ödeyin şimdi...

Sezon başından beri savunmadan yapılan bireysel hata sayısı 50'yi filan bulmuştur tüm zamanların rekorunu kırdık herhalde

Avrupada adam gibi oynayamacaksan gitme kardeşim. Olma şampiyon falan.

Ben geçen sene şansa bala şampiyon olduk, Terim yapmadı diyince ötüyordunuz.

Ligin son 6 haftası 8 puandan şampiyonluk veren takım maldır dedim laf ettiniz.

Görüyoruz işte.

Maç sonunda makas der, 2 oyuncuyu taraftara atar, madrid trafiğine kızar ama kodumun futbolunu! oynatmaya devam eder.

Neyse 9da8 yaptı. Boşverin.

şu kafada olan oyuncudan sahada mücadele mi bekliyorsunuz?

1573077640489.webp

Yemin ediyorum uçak ve otel masraflarına yazık. CL den gelen parayı alıp maçlara hiç cıkmasak yeridir.

Ben hayatımda böyle rezil bir oyun görmedim. Şu genç takımı koy daha iyi sonuç almazsa ben adam degilim
ucak beles sponsor otelden gırmıstır

Hazard bulmuş böyle maçı kendini kanıtlamak isteyecektir. Tahminim iki golü olur ikinci yarı 5.50 den iyi oran

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Takıma kiralıkları bi senesi kalmış oyuncuları yaşlıları doldurursan hiçbirinde hırs olmaz tabi. Planlama çok yanlış oldu maalesef kağıt üstünde iyi gözükse de

Fatih Terim devri bugün itibari ile kapanmıştır.

Hoca hiç mazeret üretmesin. Mariano, Belhanda ve Feghouli dışında tamamen kendi takımı hatta bu adamları da göndermeyerek zaten beğendiğini beyan etmiş oldu. İstesen Belhanda'yı da Feghouli'yi de satardın satmadın. Linnes gibi adam yerine Mariano'yu tercih ettin. Yani tamamen senin takımın. Öyle ocak mocak diye masal anlatmasın. Derhal istifasını versin, gitsin torun sevsin. Ya sezon başından beri oynadığımız futboldan utanıyorum arkadaş utanıyorum. Şu takımın başında ben de olsam bu kadar oynar zaten.

Muslera dışında o sahadaki ruhsuz şerefsizlerin de allah belasını versin. Alayı defolsun gitsin.

Simdi 4 oyuncu birden degistirsek hükmen 3-0 yenilmiyormuyuz? :-)
Pardon mac oynanirken galiba rakibin tüm golleri sayiliyor, bi tek bizimkiler sayilmiyor , hos gol mol da atmiyoruz ya aylardir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Oly bile 2 yemiş Bayern’den

Sadece Oly değil orta/alt sınıf takımların çoğu top-class takımlarla kafa kafaya maçlar bitirebiliyor. Adamlar öyle böyle mücadele ediyor, futbol oynuyor çünkü. Biz halen isim peşinde koşup en pahalı kadroları kurmakla uğraşalım. Durumumuz, daha doğrusu Türk futbolunun hali rezalet ötesi.

Fatih terim kendini geliştirmiyor bunu kabul etmek lazım.

Geri
Üst Alt