Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.373
- 2.258
- 2.278
İşkenceye hazır mıyız renktaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne bagiriyorlar ????? renkdasTaraftarın bagirdigini anlayacak adam var mi sahada yav
belli degil bize gelecegı sınyalini verırsek 15 mac yer o yüzden cezanın acıklanmasını bekleyelımbencede şuan en iyi hoca sergen yeni jenarasyondan kaç maç ceza yedi buarada
![]()
artik söyle oynayalim en azindan karakterinden süphe etmeyecegimiz oyuncular olur.
Sergen tam bize göre superlerin superi modum. Maçlarını izliyorum geri vites yok hep önd ebaskısergenın cezasından sonra bıze gelmesı gerek
Kesinlikle haklisin ve ayrica adamlarin cogu ya kiralik ya da 30 yas ustu ve kariyerlerinin son imzalarini da attiklari icin hicbirine bir yaptirim vs uygulayamazsin. Adamlarin korkacak hicbir seyleri yok. Kariyerlerini bitirmekle tehdit edemezsin, kadro disi biraksan umurlarinda olmaz. Kapi gibi sozlesmeleri oldugu icin klupten tazminatsiz da gonderemezsin. Hatta kovulmak islerine gelir. Hem paralarini alirlar hem de bonservisleri ellerinde olur bir yere daha imza atarlar. Bize o yuzden basariya ac ve karakterli oyuncular lazim.Sorun ne biliyor musunuz ? sahadaki futbolcular bizim kadar rahatsız değil skordan hiçbirinin bizim kadar zoruna gitmiyordur şu skor
Ulan biz yarın nasıl kalkıp işe okula gideceğimizi düşünüyoruz adım kadar eminim sahadaki futbolcuların zerre umrunda değil skor yine Donk&Babel filan eğlenceye gider hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ederler
ilk yarı korner 5.5 alt dedim 8 bitti yavBen o maçtan bile kazandım lan dk 80de 0.5 üst aldım sonra 0-1den sonra 1.5 üst aldım
Hic uzgun gorunmuyorsun2.yarı burda ban şov olacak
rez