Kendi sahanda 5'li çıkıp önlem alıp deplasmanda 4'lü çıkmak neden ki? Kazanabilirsen iç sahada bunu yapman daha olası. Ligde bile dış sahada kötü Galatasaray.

60603.jpg

artik söyle oynayalim en azindan karakterinden süphe etmeyecegimiz oyuncular olur.

Bu takım Realden 10 dakika da 4 gol yerdi

açık oynar, saldırırsın da ilk yarı 4 yersin. tek diyeceğim allah cezanızı versin. f.terim basta yönetimle beraber herkes defolup gitsin.

Ben yatıyorum umarım bir 6-0veya daha fazlasını yaşamayız Allahım sen bize yardım et :(

Sorun ne biliyor musunuz ? sahadaki futbolcular bizim kadar rahatsız değil skordan hiçbirinin bizim kadar zoruna gitmiyordur şu skor

Ulan biz yarın nasıl kalkıp işe okula gideceğimizi düşünüyoruz adım kadar eminim sahadaki futbolcuların zerre umrunda değil skor yine Donk&Babel filan eğlenceye gider hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ederler
Kesinlikle haklisin ve ayrica adamlarin cogu ya kiralik ya da 30 yas ustu ve kariyerlerinin son imzalarini da attiklari icin hicbirine bir yaptirim vs uygulayamazsin. Adamlarin korkacak hicbir seyleri yok. Kariyerlerini bitirmekle tehdit edemezsin, kadro disi biraksan umurlarinda olmaz. Kapi gibi sozlesmeleri oldugu icin klupten tazminatsiz da gonderemezsin. Hatta kovulmak islerine gelir. Hem paralarini alirlar hem de bonservisleri ellerinde olur bir yere daha imza atarlar. Bize o yuzden basariya ac ve karakterli oyuncular lazim.

Babel oyunda andone cikmis yuhh

Отправлено с моего SM-A520F через Tapatalk

Geri
Üst Alt