Sen şampiyon takımdan Maicon yolla Serdar Aziz yolla Gomis yolla Rodriguez yolla, yerini doldursun diye aldığın çöplere bak, Fernando ve Ndiaye de yok, Babel çöpünü alıyorsun da Rodriguez i fener e kaptırıyorsun, ondan sonra Terim büyük Hoca, az bile yapıyor bize
Yuru git coplunu kardesim hadi hadi

Milli takımda b.k gibi oynuyor, Fransa kazanamadan oyunuyla tecavüz etti. Bizimkiler puan aldık diye sevinmeye devam etsin. Türk futbolu 10 senedir rezalet bir seviyede. F/P olarak dünyanın son sırasındayız net. Cumhurbaşkanı gibi boş boş konuşup sonra Trump tarafından dalga geçilmesine benziyor oynanan futbol. Dünya arenasında kocaman bir sıfır Türkiye. Duygusallıktan başka bir b.k bildiğimiz yok.

Her alanda planlı bir şekilde bu hale getirildik bop eşbaşkanı ve şakşakcıları sağolsun her alanda rezaletiz

Forvet de CR7 olsa nolacak.

Bizim Santraforlara Allah Sabır Versin.

Yav arkadaş olmuyorsa 4-3-1-2 yap 3-5-2 dene hala Babel&Feghouli kanatlarıyla oynamak nedir ruhsal sorunların mı var artık. Bu adamlar edit yiyip güçleri mi uçacak. Ne yan top var ne bişey, bir hocanın herşeyi mi ofsayt olur. Kendini rezil etmeden bırakır umarım maçtan sonra.

Yahu yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim bu takımın halen Avrupa'da devam etmesini istemeyin renktaşlar

Bana kalsa bugünden sonra bu sezon için bir daha Avrupa maçına çıkmamalı bu çöp takım

Zaten normal şartlarda Brugge'un bizi çok rahat geçmesi lazım ama Sinyor Terim'in balı devreye girer ve şans eseri Avrupa ligine kalırsak anamızın ligini de unutun derim

Gerçi ben ligde de zaten ümitli değilim de hani rakipler salaklık yaparsa bir ihtimal diyorum

Ama bu rezil takım Avrupa'da devam ederse ligi komple bırakır

Feghouli, Mariano ve Seri kisin gitsinler. Adamlarda hic birseyi biryerine takmiyormus gibi tip ve 0 direnc var

Tek Lemina cabaliyor. Adama resmen yazik

Moderatör tarafında düzenlendi:
rakiplerin kaleyi tutturamadigi veya musleranin tuttugu toplarla ataklari savusturduk. bugün her topu gol yiyerek savusturuyoruz

Seri-Nzonzi baştan aşağı hataymış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su takimin su cok koturum ve sefalet halini gordukten sonra ben 13 ten az yerse bu deyyuslar iyi derim

Bekler kanatlar acil değişmeli Lemina kalsın diğerleri gidebilir marcao da gitsin herkes gitsin yada kafam yoruldu

Milli takımda b.k gibi oynuyor, Fransa kazanamadan oyunuyla tecavüz etti. Bizimkiler puan aldık diye sevinmeye devam etsin. Türk futbolu 10 senedir rezalet bir seviyede. F/P olarak dünyanın son sırasındayız net. Cumhurbaşkanı gibi boş boş konuşup sonra Trump tarafından dalga geçilmesine benziyor oynanan futbol. Dünya arenasında kocaman bir sıfır Türkiye. Duygusallıktan başka bir b.k bildiğimiz yok.
Koreye benziyoz gitgide bizim cahillere her şey ıyi çiçek güzel diye anlatıyorlar. Bizimkilerde oyle biliyor

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim bu takımın halen Avrupa'da devam etmesini istemeyin renktaşlar

Bana kalsa bugünden sonra bu sezon için bir daha Avrupa maçına çıkmamalı bu çöp takım

Zaten normal şartlarda Brugge'un bizi çok rahat geçmesi lazım ama Sinyor Terim'in balı devreye girer ve şans eseri Avrupa ligine kalırsak anamızın ligini de unutun derim

Gerçi ben ligde de zaten ümitli değilim de hani rakipler salaklık yaparsa bir ihtimal diyorum

Ama bu rezil takım Avrupa'da devam ederse ligi komple bırakır
Imza

Geri
Üst Alt