- 22 Haziran 2012
- 12.141
- 5.574
- 2.013
Hala izleyen bordo berelidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuru git coplunu kardesim hadi hadiSen şampiyon takımdan Maicon yolla Serdar Aziz yolla Gomis yolla Rodriguez yolla, yerini doldursun diye aldığın çöplere bak, Fernando ve Ndiaye de yok, Babel çöpünü alıyorsun da Rodriguez i fener e kaptırıyorsun, ondan sonra Terim büyük Hoca, az bile yapıyor bize
Milli takımda b.k gibi oynuyor, Fransa kazanamadan oyunuyla tecavüz etti. Bizimkiler puan aldık diye sevinmeye devam etsin. Türk futbolu 10 senedir rezalet bir seviyede. F/P olarak dünyanın son sırasındayız net. Cumhurbaşkanı gibi boş boş konuşup sonra Trump tarafından dalga geçilmesine benziyor oynanan futbol. Dünya arenasında kocaman bir sıfır Türkiye. Duygusallıktan başka bir b.k bildiğimiz yok.
Real 45 milyon euroya Brezilya liginden almıştıReal'in kanadında 18 lik velet oynuyormuş o velet kaç para bakalım![]()
gol atalım rahatlıyalım gol atamadan bitcek yoksa sezonHala izleyen bordo berelidir
iyi psg de atti
Koreye benziyoz gitgide bizim cahillere her şey ıyi çiçek güzel diye anlatıyorlar. Bizimkilerde oyle biliyorMilli takımda b.k gibi oynuyor, Fransa kazanamadan oyunuyla tecavüz etti. Bizimkiler puan aldık diye sevinmeye devam etsin. Türk futbolu 10 senedir rezalet bir seviyede. F/P olarak dünyanın son sırasındayız net. Cumhurbaşkanı gibi boş boş konuşup sonra Trump tarafından dalga geçilmesine benziyor oynanan futbol. Dünya arenasında kocaman bir sıfır Türkiye. Duygusallıktan başka bir b.k bildiğimiz yok.
Feg ve Babel koşu yapmadıkları için, keza Bekler.
ImzaYahu yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim bu takımın halen Avrupa'da devam etmesini istemeyin renktaşlar
Bana kalsa bugünden sonra bu sezon için bir daha Avrupa maçına çıkmamalı bu çöp takım
Zaten normal şartlarda Brugge'un bizi çok rahat geçmesi lazım ama Sinyor Terim'in balı devreye girer ve şans eseri Avrupa ligine kalırsak anamızın ligini de unutun derim
Gerçi ben ligde de zaten ümitli değilim de hani rakipler salaklık yaparsa bir ihtimal diyorum
Ama bu rezil takım Avrupa'da devam ederse ligi komple bırakır