Bu maca Donk yerine Fegouli’yle baslayan hocadan bundan sonra bir hayir gelmez. Hicbir hocanin Madrid deplasmanina kendi zevki icin Real Madrid’den daha ofansif bir kadroyla cikma hakki yok.

leblebi gibi gol asist yapan henry yolladık yerıne 4 metrede top oynayan 3 milyon alan bunak herifi aldık

iste buna alı koc vizyonu derler.

babel-fegh kanadı ile hangi maçta iyi oynadıkta bu maçtada deniyor mr.kebab?

anlamıyorum çok mu zor şu futbol?

antrenmanlarda sürekli ortada sıçan oynayan topcularımız pres yapmaya niyetlendiler az önce onu bile beceremiyolar :red:

Babel faul aldigimiz icin kollari kaldirdi seviniyor. Hay allahim

Makasın iyice açıldığını görmüş olduk böylece.
2014ler geri kaldı maalesef.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş ne makası ya dün gece slavia prag barcaya kök söktürdü futboluyla. Adamların bütçeleri bizim yarımız kadar yoktur belki. Futboldan anlayan kişiler olsa sende o küçük bütçeyle bile böyle takımlara kafa tutabilirsin ama malesef bizde öyle futbol aklı olan kişi yok ne yönetimde nede teknik heyette

üstad haklısın da aynı adamın 1 maç önce gömdüğü, yerden yere vurduğu, ocakta hepsini göndereceğim dediği adamları 3. kez hemen ilk maçta aynen sahaya sürmesi garip değil mi

hocayı genel futbol ölçütlerinde yetersiz görüyorum eleştiriyorum da terimin kendi söyledikleriyle bu kadar çelişmesini anlayamıyorum

Ne yapabilir ki

Real maçına çıkabilecek en doğru kadro buydu.Takımın seviyesi de gözler önünde işte işler kağıttaki gibi olmuyor

Geri
Üst Alt