- 15 Mart 2011
- 15.000
- 1.262
- 1.618
İSTİFA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupon attım oynadın mı
Lemina iyi
Kalamayız, bruge yener bizi buradauefaya filan kalırsak bu sene bu takım ligte ilk6 ya giremez.

Bize Melo / Vidal / Nainggolan tarzı CDM lazım idiNzonzi iyi hoşta Agır bir oyuncu. Küçük maçlarda bu durum sırıtmıyor ama büyük maçlarda bariz belli oluyor.
Yanındaki Seri de Agır ve çelimsiz olunca orta çok kötü
Dinamo Zagreb var sadece galibaGol atmayarak rekor yapmayalım aman
Başka takım var mı hiç gol atmayan CL de
Renktaş ne makası ya dün gece slavia prag barcaya kök söktürdü futboluyla. Adamların bütçeleri bizim yarımız kadar yoktur belki. Futboldan anlayan kişiler olsa sende o küçük bütçeyle bile böyle takımlara kafa tutabilirsin ama malesef bizde öyle futbol aklı olan kişi yok ne yönetimde nede teknik heyetteMakasın iyice açıldığını görmüş olduk böylece.
2014ler geri kaldı maalesef.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hala terımcımısın ustadDinamo Zagreb var sadece galiba
üstad haklısın da aynı adamın 1 maç önce gömdüğü, yerden yere vurduğu, ocakta hepsini göndereceğim dediği adamları 3. kez hemen ilk maçta aynen sahaya sürmesi garip değil mi
hocayı genel futbol ölçütlerinde yetersiz görüyorum eleştiriyorum da terimin kendi söyledikleriyle bu kadar çelişmesini anlayamıyorum
4 transfer gerekecekBir takimin 2 kanat oyuncusu 2 bek oyuncusu cöp olursa skor normal az bile