- 22 Haziran 2012
- 12.141
- 5.574
- 2.013
Tuzlaspor maçına yetişecek inşallah. Önemli maçları kaçıracağını sanmam30 yas ve üstü bulundurmamak lazim. muslera kalsin. falcao zaten oynamaya gelmemis, oynamadigi yerden para aliyor. onu da yollasinlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuzlaspor maçına yetişecek inşallah. Önemli maçları kaçıracağını sanmam30 yas ve üstü bulundurmamak lazim. muslera kalsin. falcao zaten oynamaya gelmemis, oynamadigi yerden para aliyor. onu da yollasinlar.
Bu maç Dönmezse derken?Fatih Hoca bi zahmet ordayken istifa et eger bu.mac donmezse kusura bakma bitmissin yeter artik her mac ayni rezillik
FT ilk yarı itibarıyla yazıyorum.
Zira ikinci yarı da farklı olmayacak biliyorum.
Sen TD felan degilsin. Senden kurtuldugumuz gün benim bayramımdır.
Bu rezil futbolu oynatan kişiye saygı duyamam. Suçu hiç futbolculara yukleme. Sen Adanalıysan, cık delikanlı gibi sorumluluğu ustlen ve bu takıma son defa hizmet et : ISTIFA
Yav kaç maçtır reziller belli zaten de önemli olan Terimin görmesi. Adam göremiyor, bunamış resmen. Yaşlı ve inatçı bir adama dönmüş.Bu maç gözleri açmıştır
Mariano
Nagatomo
Seri
Babel
Feghouli
Hepsi gitmeli
Dünyada 3 gün myc ahireti düşün kardeş etmeKüfür etmenin ne kadar süre cezasi var
hoca zaten baş suçlu. ama oyuncular da tamamen umursamaz, gamsız.onu hoca yapacak ıste
canlıda 100 kağıdı kaybettimAyıpsın 10.8 oranlıydı temizz
edecegın kufrun agırlıgına baglı renktaş ufak bı kufur 1 ıla 2 gun arası agır olan uzayabılırKüfür etmenin ne kadar süre cezasi var