FT ilk yarı itibarıyla yazıyorum.

Zira ikinci yarı da farklı olmayacak biliyorum.

Sen TD felan degilsin. Senden kurtuldugumuz gün benim bayramımdır.

Bu rezil futbolu oynatan kişiye saygı duyamam. Suçu hiç futbolculara yukleme. Sen Adanalıysan, cık delikanlı gibi sorumluluğu ustlen ve bu takıma son defa hizmet et : ISTIFA

Geçen sene şampiyonluktan sonra senden uzun süre haber alamamıştık

Üzüldün sanırım xD

Emre mor oyuna girer şimdi omo defonso yardom etmoyo kademo bilmoyo futbol akli yok amool derler bizimkiler. Feghoulinizle mutlu bi çarşamba gecesi geçirin.

Babel, Nagatomo, Seri, Belhanda, Mariano, Feghouli nin durmasına gerek yok. Ocakta yollayın hepsini. Yeter artık kimsenin afrasını tafrasını çekecek halim kalmadı. Böyle oynayacaklarsa xtirsinler CL ye de çıkmayalım kulübün tarihini kirletmeye hakları yok şerefsizlerin.

Bi de demezler mi ülke puanı düşüyor. Şampiyonumuz şampiyonlar ligine gidemeyecek. Keşke gidemesek. Allah aşkına bir daha gitmeyelim. İnanılmaz fazla buralar bizim takımlara. Türkiye ligi takımlarını ben şampiyonlar ligine almam. Marka değerini düşürüyoruz maalesef.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnanılmaz sinirliyim.O japonunda marianonunda feghoulisininde hepsının allah belasını versin.Hoca sende hiç gelme ülkeye.Sende bitmişsin.

Madrid deplasmanında;

Yaş ortalaması 33 olan işe yaramaz BEKlerin önüne yaş ortalaması 32 olan bitik kanat oyuncularını koyma fikri bir tek Terim'in aklına gelirdi.

Muslera,berabere giden lig maçlarında bile topu oyuna ağır ağır sokuyorken bugün neden hızlı şekilde topu oyuna sokuyor anlamış değilim.
Bir bekle ağırdan al sanki farkı kapatacak.
Aut'a giden topa bile atlayıp oyunda tutuyor.
Bırak gitsin top aut'a en az 2 dakika gol yemeden geçiririz :)
Ağlanacak halimize gülüyoruz.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Beyler TAKIM FİLAN YOK

TEKNİK HEYET YOK

UYANALIM HEP BİRLİKTE

Prekazi ne saçmalıyor ya. Şimdi çıkar çare benim komisyon alacağım stankovic genç Sırp topçu der.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt