Hasan Şaş istifa ettiğinde çok sevinmiştim belki iyi bir antrenör gelir diye.

İkinci yarı bu eziklik devam ederse ki eder, Terim istifa eder. Bekliyorum.

Bu yol burda ayrilir. Duygusalca yorum yapmak istemiyorum, ama iki yildir oynanan oyunda bir gram ilerleme yok. Aksine golleri de bulamayinca kopuk, kirilgan ve caresiz bir takim kaliyor.

Hocamizin de yorumlari ruh halini anlatiyor. Kendi sozlerini unutmus gibi. Vagectiginde....

Artık en büyük yabancı sınırı savunucusuyum. Böyle ruhsuz yabancılar gelecekse gençler oynasın.
Hoca da artık emekli olup Bodrum'a mı gider, İtalya'ya mı gider, nereye isterse gitsin. Emekliliğini yaşasın.

İyi takım sahada herhangi bir planı olmayan takımı cezalandırıyor hepsi bu.

İkinci yari ayni kadroyla cikarsa kesinlikle beni kovun demek istiyor sonucunu çıkarım hocanın. 3 oyuncu değişikliğini de yapsın sakatlanan oyuna devam etsin sakat sakat. Bi bok oynadıkları yok bari saha da kazik gibi beklesinler bi kosede.

PSG deplasmanına bu beklerle çıkarsak elek oluruz.

BABEL, MARIANO, NAGATOMO, BELHANDA, DONK ve MARCAO ilk 11de isleri yok.

kenarda fatih denilen adam yüzünden oluyor bunlar. hak ettiğine hak ettiği formayı vermezsen böyle olur. şuanki yani 6 aydır top oynamayan linnesi çıkar şu sahaya marianodan da nagatomo denilen heriften de iyi oynar. e o zaman neden fark yiyoruz diye şaşmamak lazım.

aslında realden fark yemek anormal değil de hiç bir varlık gösteremeden ezilmek anormal bir şey.

gerçi ben 1-0 yenildiğimiz maçta da dedim. biz fark yemediğimize şükretmeliyiz diye. millet kıl payı yenildik diyordu. o maçla bu maç arasındaki fark, real o maçta bulduğu topların hiç birini atamazken bugün ise hiç birini kaçırmadı. biz 1-0 yenildiğimiz maçta o kadar pozisyonu neden verdik diye düşünüp muhasebesini yapsak bugün ilk yarıda 4 yemiş olmazdık

1573073917796.webp

kurtar bizi evlat, peste yeterince görmüştür real'in eksiklerini

Geri
Üst Alt