Sorun ne biliyor musunuz ? sahadaki futbolcular bizim kadar rahatsız değil skordan hiçbirinin bizim kadar zoruna gitmiyordur şu skor

Ulan biz yarın nasıl kalkıp işe okula gideceğimizi düşünüyoruz adım kadar eminim sahadaki futbolcuların zerre umrunda değil skor yine Donk&Babel filan eğlenceye gider hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ederler

simdi degil ama sezon sonu sergenın bize gelecegini bilsem hic düsünmem isterim sergenden iyi olacak bence.

x'i kovup terimi getirelim diyen olmadi mi

x yerine terim olunca terimi kovup terimi getirmek pek mümkün olmasa gerek

İlk 3 maçta da aynen bu berbat oyun(!) vardı. Üçünde de 5 şer 6 şar tane yiyebilirdik(brugge den bile). Şansta bir yere kadar. Ama şöyle şanslıyız avrupanın en olgun takımıyla oynuyoruz, çok rencide edici bir skor olmaz.

ikinci yarı da 5 tane isabetli şutu galibiyet sayarım kendimce.. ama 1'den fazla olacağına gram ihtimal vermiyorum

İstanbuldaki macta takımın 30 sut yemesini elestirdigimde takim cok iyi neticeye bak deyip kus ilan edenler vardi beni simdi teker teker banlanıyorlar takıma sövmekten

Laa ne ihaneti, ne direnç göstermesi, ne hocanın ayağının kaydırılmasından bahsediyorsunuz

Bu sene her maçımız böyle oynanıyor zaten

Rakip kim olursa olsun fark etmiyor

Hepsi biraz dirençli üzerimize geldiğinde darmadağın ediyor bizi

Görmek isteyen çok net görüyor zaten bunu

Futboldan anlamayanda sağa sola bok atıyor işte

Hala ruh, mücadele diyen var ya Allah akıl fikir versin size beyninizi üşütmüşsünüz.

Haydi 15 dakikadan sonra Real insaf etti 3-0'da bıraktı da gel 2. yarıyı izle şimdi herifler gol atmak istemese de Nagatomo gibi birisi çıkar hediye eder Real'e 2-3 tane gol daha

Geri
Üst Alt