Hiç uzatmaya gerek yok.Ben Takımın üzerinden kimseyi görmem buna terimde dahil.İstifada bir hizmettir hoca.Bu kadarda kafasızlık fazla yanlız.Bu ölmüş herifleri koyma dedikçe koydun koydun eline ne geçti şimdi rahatladınmı.

2. yarı Madrid acıdı ama yinede 2 tane yedik takım son golü bilerek bile yemiş olabilir Terim i göndermek için

Sezon başında 1-2 sene içinde Beşiktaş gibi olacağımızı söylemiştim. Bunlar başlangıç daha. Plansız hiçbir şey olmaz anca günü kurtarırsın.

Terim bu takımdan bi bok olmaycağını biliyor kovulmak için yapıyor.
Koskoca Terim bu takım ile sezonu bitirmeyi asla istemez. Bu takım ilk 5 e giremez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi ne anlatıyorsun ya ahahahah

Takım fazlasıyla iyi. Ama kötü olsa bile kendi kurdu zaten herif :asd:

Takimin ve teknik ekibin bütün rezilliklerinin su yüzüne ciktigi Mac oldu. Artik Fatih Terimi yedirmeyiz kredisi bitmez diyenlerin birsey demeye hakki yok. Yani kör olmak lazim hocamiz yetersiz. Galatasarayin parasina gercekten cok yazik o paralari hic haketmiyor lar bizdeki u30 starlari.

Ulan son golde adamların korner direğinin ordaydı top. 20 sn vardı biz prese kalktık, dedim aha 6yı yedik. Bağırıyorum faul yapın bari diye. Faul bile yapamadık. Adım gibi emindim o golü yiyeceğimize. Arkadaş da diyo yok ya bitti maç. Görürsün dedim, o kadar belliydi ki o golü yiyeceğimiz.
Bu sezonun özeti o son gol işte.

Bari 20 saniye dayanıp o son golü yemese idiniz ruhsuz o çocukları!!!! Tek bir şey yapsaydınız da bari maçı 5-0 tamamlasa idiniz. Allah belanızı versin!!! Bu takımdan da oynadığı oyundan da utanıyorum...

Adam resmen kovun beni gidim torun seveyim canım sıkılınca tekrar geri gelirim diyor.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bu Real Madrid'den her defasinda nasil 6 yemeyi beceriyoruz hayret birsey. Iyice koy takimina cevirdiler bizi.

Hocam seni deliler gibi savunan ben artık çaresizim.

Bu seneyi bitir ve insallah şampiyon olarak bitir ve sonra veda et, ne olur. Belli ki çok acayip işler oluyor.

Ben Tuzlaspora karşı bile GS ı favori göremiyorum!

Ne olur sene sonu şampiyon ol ve efsane olarak veda et!

Geri
Üst Alt