Şu Babel'e bir de imza parası verdik adam sahada penguen gibi yürüyor. Bakın görün iç sahada uzaktan bir tane gol atar sonrada taraftara hareket çeker utanmadan yüzsüzler
Bu Babel’i ayrı, bu ibneyi takıma alanı ve aldırtanı ayrı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gruplarda gol bile atamadık.Üstüne oynanan oyun vasat bile değil daha kötü. Fatih Terim hoca değil, dedim diye yemediğim laf kalmadı. Takım da sene başından beri gram ilerleme yok.

Son düzenleme:
Topçulara sallamayın hiç çok daha yeteneksiz oyuncularla bile kök söktürüyor bir taktiği olan takımlar günümüz futbolunda.
Tek suçlu kulübedeki utanmaz egotordur

2002 ye haksızlık etmeyin. Yine iyi kötü top oynadık o maçta.

Yönetim bu aksam Fatih Terim'i ve ekibini def etmeli ayrıca kendileri de topluca istifa etmeli. Son dakika transfer yaparsan bu kadar olur takımın. Senelerdir son dakikaya bırakıyorsun transferleri

Benim anlamadığım bizim haricimizde geri kalan 31 takım hepsi belli bir mücadele sergiliyor. Güçleri ölçüsünde oynuyorlar. Gol atıyorlar falan. Çok yüksek bütçeli takımlardan bahsetmiyorum bu arada. Bizim kalibremizdeki ve altındaki takımları söylüyorum. Bizim kadar aciz durumda takım yok. Maçlar 1500 dakika olsun yemin ederim yine gol atamaz bizim takım.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımda 1 tane Türk oyuncu yoktu yabancı sınırlaması gelsin yunus Akgün Süleyman Luş Atalay Babacan Mustafa kapı oynasaydi 10-0 yenilseydik daha iyiydi Galatasaray ruhunu yansitirlardi en azından

Gülüyorum valla artık durumumuza, skorda tuhaflık yok olağan bir skor lakin oynanan oyun inanılmaz gerçekten. Kimse Real şöyle güçlü vs mavalı okumasın bu kadar kötü oynamanın izahı yok, izlerken yerin dibine giriyor insan. Bilmiyorum ne kadar farkındasınız ama avrupa fatihi olayı bitti, avrupada bildiğin ev kedisi gibiyiz gelen fark atıyor giden fark atıyor. Ve en gıcık olduğum veya kabullenemediğim nokta ise artık bu durumun kanıksanmış olması.

Biz köklü bir değişimden geçmedikçe toparlanamayacağız ne yazık ki gerçek bu. Biliyorum aradan biraz zaman geçecek yine umutlanacağız gelecek adına ama kendimizi kandırmış olacağız. Fatih Terim ile ve bu kadro yapısıyla ve hatta bu yönetimle yol bitti beyler uyanma vakti.

Geri
Üst Alt