Mustafa Kaval
Sarı Üye
- 12 Ocak 2019
- 972
- 774
- 588
Bana azımı bozdurma dış gücten kastın ne senin gecen sene hakem hatalariyla cezalarla nasıl olduda onların desteğiyle sampiyon oldukSöyle kuşum? Noldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana azımı bozdurma dış gücten kastın ne senin gecen sene hakem hatalariyla cezalarla nasıl olduda onların desteğiyle sampiyon oldukSöyle kuşum? Noldu?
Bari şansa filan olduk de. 17 deplasmanda kaç puan topladın? :falcao: :falcao:
Bütün takımın kıçını yırttığı maçta bile yürüdü sahada.tam bi ........... (küfür)Lemina, Adem ve Omer’in emeklerine yazik. Belhanda Galatasaray tarihinin en buyuk kazigidir.
o futbol oynamayı unutmuş ölmüş eşek selçuğu almasın yeterli mi?fatih Terim e sallayan akbabalar yedekler listesini açın okuyun bi önce gewşeklik yapmayın kimi alsın lan sonradan oyuna
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çünkü adamını kovalamıyor, bu adamı alınca yiyeceğimiz belliydi ama hoca göremiyor heralde.
Zaten avrupa da sonuç böyle olacaksa şampiyon olmayalım sayın terim ve yönetim sayesinde yoklara oynuyoruzBir yerde iyi oldu.Bu takım ligde şampiyonluğa oynayamaz. Ne Avrupa Ligi, ne Şampiyonlar Ligi'nden bahsediyoruz.
Tam anlamıyla rezil bir sezon geçiriyoruz hiç bir transfer tutmadı, satıp para kazanacağımız adam da yok bakalım seneye ne yapacağız?
ilahi adaletten mi bahsettin burdaAynı türkü geçen yıl da çalınıyordu. Toparlayan filan olmadı. Dış destekli şampiyon olduk, herkes pembe rüyalara daldı..
ömer bayramin yorgun hali bile selcuktan hizli kaldiki sonlarda bile temposu gayet iyidi, ben keltos arapi oyunda izliceme savunmasi güclü ömeri tercih ederdim!!!!Yorulmusdu
kuşun biri ötüyor sallama renktaş o kuşa deki varsız kaç puan farkla şampiyon oluyorduk açsın baksın Allahın kuşuHangi dış destek.?
Aksine çok büyük, 4 koldan desteklenenleri üst üste koyup şampiyon olduk.
Biri bizi onların üstüne koymuş gibi geliyor. Neyse, keşke rezil olsaydık da şu Terim illetinden kurtulsaydık..Hangi dış destek.?
Aksine çok büyük, 4 koldan desteklenenleri üst üste koyup şampiyon olduk.
Ligde sadece deplasman var değil mi evindeki maçlar sayılmıyor bu takımın geçen sezon en az 8-9 puanını çaldı hakemler ona rağmen 8 puan geriden geldi şampiyon oldu bu takım buna rağmen laf edenin iyi niyetinden şüphe ederimBari şansa filan olduk de. 17 deplasmanda kaç puan topladın? :falcao: :falcao:
Neden olmasın. Ama sonuç olarak oluşan tablo zararımıza gibi. Sence?ilahi adaletten mi bahsettin burda