Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.214
- 15.883
- 2.108
üste koyduklsrimizdan biri bu belliki canı acımış yazık kuş kadar canı var zatenHangi dış destek.?
Aksine çok büyük, 4 koldan desteklenenleri üst üste koyup şampiyon olduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üste koyduklsrimizdan biri bu belliki canı acımış yazık kuş kadar canı var zatenHangi dış destek.?
Aksine çok büyük, 4 koldan desteklenenleri üst üste koyup şampiyon olduk.
Bu arada bu kadar efor sarf etmeye trabzonda 5 lik oluruz, şimdiden hazırlanalım
Rakip 9 kişi kalmış maç daha 4 dakika daha oynanacak ama plansız bir görüntü var sahada. Takımın A planı yok B ve C planları olsun.
Ben şampiyon olmadı demedim. Kötü top oynayarak, hasbelkader oldu işte. Ya da yapıldı.. Farketmez. Sonuçta top filan oynamadık. CL'den elendik diye takım çağ da atlamadı.. Konudan sapmayın.Ligde sadece deplasman var değil mi evindeki maçlar sayılmıyor bu takımın geçen sezon en az 8-9 puanını çaldı hakemler ona rağmen 8 puan geriden geldi şampiyon oldu bu takım buna rağmen laf edenin iyi niyetinden şüphe ederim
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlar çoktan bıraktı Avrupayı. İçimizden geçecekler. Psg maçına promo olur.Şansımıza onların da Avrupa maçı var. Ama ünal o maça yedeklerle çıkar büyük ihtimalle
Biri bizi onların üstüne koymuş gibi geliyor. Neyse, keşke rezil olsaydık da şu Terim illetinden kurtulsaydık..
DİMİ SELÇUK MAÇI KURTARACAKTI. Birilerinin paralı trolleri misiniz nesiniz çözemedim ki. Ben 2 senedir yırtınıyorum genç oynat kardeşim ne kaybedeceksin diye buna cevabın varsa yaz yoksa boş yapmayı bırakın. Son maç deplasmanda psg karşısında 2 tane genç koyunca genç kazanıcı olacak burada saçma yorumlarınızı okuyacağızAlt yapidan oyuncu koy diyen akbabalar öyle bir durum olsa ,bu maçı buldu bebeleri oynatacak derdi..
Amaç Terim'e sallamak ya, nerelerinden konuşurlarsa konuşsunlar ama muhakkak ki Terim gecsin icinde, uykulari kaçar yoksa..
Sadece bizden değil türkiyedeki her takımdan iyi takım
Ondan önce de Terim olduğu için leş kadroyu toparlamaya çalışırken rezil olduk. Sonra tam takım eli yüzü toparladı hoop Terim.. Siz de çiğ çiğ yiyorsunuz..Daha once rezil oldugun icin terim geldi zaten. 30 avrupa maci yapmissin kacinda terim vardi? Hepsinde de rezil oldun. Gecen sene 2 fb maci bjk maci konya macinda yapilan aleyhe hatalari hatirlamayip gelip rize macinda lehimize hata olunca dis destekle sampiyon olunmuyor kusura bakma. Rezil olsaydik da terim gitseydi demek asil rezillik
Yenemez bence.Basak ve trabzon kendi evinde yener bence Brugge`u
bu takıma sağ bek sol bek stoper 10 numara yedek forvet ve onyekuru Allahın emri gibi şart farz hattaDevre arasi 3 5 bakilmadan feguli belhanda babel kesin satilmalı 3 ne 10 milyon veren olursa mariano ve nagatomoyu bedava verelim
Belhandanin getir götürünu yapar anca sneijder, onun geldigi takimda top oynayamadan arabistana dehlendi ne anlatiyonuzBelhanda yerine Sneijder olsa rakibi eksik yakaladigimizda o ara paslari atar 3 tane net pozisyona girerdik. Gordugum en kotu 10 numara Belhanda. 2 bek 2 stoper 2 kanat 1 on numara 1 forvet lazim bu takima. Ha bir de futbolu bilen bir teknik ekip. Isimiz cok zor.
Ondan önce de Terim olduğu için leş kadroyu toparlamaya çalışırken rezil olduk. Sonra tam takım eli yüzü toparladı hoop Terim.. Siz de çiğ çiğ yiyorsunuz..![]()