Gözlerimiz kanayarak icimiz aglayarak izleyecek kac kisiyiz? Favlayin sayimizi bilelim

Gece 12’den sonra yenilen goller sayılmasın kampanyası başlatalım.

Bir ŞL maçı geliyor ve Gscimbomun tek derdi fark yememek 5-0a forumun %80i razıdır şimdiden (başta ben) .. Allahım ne hallere düştük biz
Sürekli 4 yediğimiz sezonda bu kadar tırsıyor muyduk hatırlayamadım? PSG gibi bir takım yoktu tabii o sezon ama olsun.

Hay ben bu CL'yi icat edenin

30 milyon galatasaray taraftarina,futbolculara ve yoneticilere sesleniyorum:su mac bitene kadar psg li futbolculari kizdiracak ve kiskirtacak mesajlardan ve hareketlerden kacinin lutfen.sosyal medyada ,tv de ve basinda onlari hirslandiracak hic bir yazili ve sozlu soylemde bulunmayin.mumkunse onlara sevgi ve kardeslik mesajlari ati.allah gostermesin hirs yapip bize 15 tane filan atarlarsa bu feci yikimin etkisinden en az 10 sene kurtulamayiz.hepimiz 10 sene yaslaniriz bu kadar buyuk hezimet olursa

Bu maç 3 gün sürer.

İddaa oranları

PSG: 1.10
Beraberlik: 4.50
Galatasaray: 8.25

Muslera
Şener Donk Marcao Nagatomo
Mariano Nzonzi Seri Lemina Ömer
Adem (Falcao)

fark yememe kadrosu

Her 15 dakikada 1 gol yersek 6 gol ile kurtarırız. Süreyi 15 dakikanın altına çekmeyip hocamızın dediği gibi iyi kapanmalıyız.

Psg öyle alman ve ingiliz takımları gibi acımasız değldir. 4 tane atıp bırakırlar, bilemedin 5.
Tabi bizim dangalaklar onların canını sıkarsa( çok faul yaparsak, hakemi aldatmaya yönelik hareketler yaparsak, neymar yahut mbappe yi provake edersek,...) 7 de olur 8 de...

Geri
Üst Alt