Bu şekilde olursa puanlar eşit ikili averaj da eşit oluyor (Bürüjün deplasmanda bize gol atması avantaj sağlamıyor puanlar yine eşit)

Bundan sonra benim bildiğim cl de en çok golü kim attıysa o 3.olur diye biliyorum yani general averaja değil atılan gole bakıyorlar diye biliyorum. Yani dediğin olsa bile yine Bürüj 3. oluyor sanırım
Aynen dedigin gibiymis

İşte UEFA'nın konuyla ilgili kriterleri:

1. Grup maçları sonunda en çok puan toplayan takım diğerlerinin üstünde yer alır.
  2. İki takım arasında puan eşitliği olursa, ikili averaja bakılır.
  3. İkili averajda da eşitlik söz konusu ise grup maçları sonunda daha çok gol atmış takım, diğerinin üst sırasında yer alır.
  4. Eşitlik halen bozulmamışsa iki takım arasında grupta oynadığı deplasman maçlarında daha çok gol atmış takım diğerinin üst sırasında yer alır.

Kredi çektim PSGye 10 k atıyorum Tuzla maçının zararının bi kısmı çıkar en azından

20-0 da yenilsek kimse birsey diyemez, daha kotusu Terimde utanmada yok. En kotu skorda bile hic birsey olmamis gibi yoluna devam eder ve parasini tikir tikir alir :) lige odaklanip ankaragucu gibi maclarda bir iki galibiyet alip utanmadan cok buyuk bir is becermis gibi havaya girer. Ligi 4.bitirip buyuk is basardik diye bu sezonu boyle gecirir. Gelecek sezonda aynen boyle devam eder, sayet biri gelip tekmeyi vurmazsa buna cunku bu adamin durma niyeti yok. Klubu rezil etmekten vazgecmiyor, nerde duracagini bilmiyor. Okadar aciz ve kotu hoca oldugunu biliyorki, hazir ve ligimizin ustunde ve en az Psg kadar kaliteli bir kadro istiyor. O kadroyla belki tuzlayi yenebilirim diyor.

Terime laf eden kus diyenler bence kus beyinli :) cunku bunu gormeyen kisiler Galatasarayli degildir!!
Bile bile ve goz gore gore Galatasarayin ucurumdan dustugunu izlemek ve buna musade eden ve ses etmeyen benim gozumde Galatasarayli degildir!

Tuzlaspor o butceyle bizi nasil yeniyorsa bizde en azindan psg ve real maclarindan 1 puan almamiz lazim. Sampiyonlar liginde bu kadroyla bir puan bile alamam diyorsan neden koltugu birine birakmiyorsun? En azindan inanan ve birseylerle birsey yapmaya calisan biri olurdu. Ligin ilk haftasinda beyaz bayrak cektin, ocak ayinda oynacagin transfer kumari tutmazsa yine bebek gibi aglamaya devam edeceksin.

Ondan InsAllah en kisa zamanda tekmeyi yersin, cunku baska yoldan anlaniyorsun. Futbolcudan cayciya kadar herkezi sucladin, kendin haric. Ama unutma bazi Galatasaraylilar neyin ne oldugunu cok iyi biliyor, artik kendini nefret ettirme noktasina getirdin. Senin cebine iki uc kurus girsin diye tarihi bu sefer baska taraftan yazdirmaya devam ettiriyorsun. Rezil ettigin kadar bence klubu kisa zamanda rezil ettirdin, artik defolup gitme zamani....

Baslarim krediye falan, gecmisi falan.. Bugun ve yarina bakin!

Fatih hocam, haberler doğruysa eğer Tuchel ideal 11 sürecekmiş. Mbappe ve Neymar çok hırslı, hele Neymar bu sezon Avrupa'da ilk golümü atmak istiyorum demiş. Bizde ne kanat kaldı ne forvet Falcao ilk 11 çıkmaz abiler). Ne bek var ne stoper. Bi Muslera Bi Mario nereye kadar. Hâl böyleyken alttan 5 tane genci al, ilk 15 dakikada 5 kırmızı görelim bu işkence fazla uzun sürmesin.

Aynen dedigin gibiymis

1. Grup maçları sonunda en çok puan toplayan takım diğerlerinin üstünde yer alır.
  3. İkili averajda da eşitlik söz konusu ise grup maçları sonunda daha çok gol atmış takım, diğerinin üst sırasında yer alır.
  4. Eşitlik halen bozulmamışsa iki takım arasında grupta oynadığı deplasman maçlarında daha çok gol atmış takım diğerinin üst sırasında yer alır.

boyle yaziy the SUNda

How are teams that finish level on points sorted in the Champions League?

Teams that finish level on points in the Champions League group stage are sorted by the following criteria:

1. Points in head-to-head matches among tied teams;
  2. Goal difference in head-to-head matches among tied teams;
  3. Goals scored in head-to-head matches among tied teams;
  4. Away goals scored in head-to-head matches among tied teams;
  5. Goal difference in all group matches;
  6. Goals scored in all group matches;
  7. Away goals scored in all group matches;
  8. Wins in all group matches;
  9. Away wins in all group matches;
  10. Disciplinary points (red card = 3 points, yellow card = 1 point, expulsion for two yellow cards in one match = 3 points);
  11. UEFA club coefficient.

4te gumleme soz konusu

Bu şekilde olursa puanlar eşit ikili averaj da eşit oluyor (Bürüjün deplasmanda bize gol atması avantaj sağlamıyor puanlar yine eşit)

Bundan sonra benim bildiğim cl de en çok golü kim attıysa o 3.olur diye biliyorum yani general averaja değil atılan gole bakıyorlar diye biliyorum. Yani dediğin olsa bile yine Bürüj 3. oluyor sanırım
O vakit kazanıp çıkarız turdan

Nasıl senaryo ama

İnşallah çok rezil bir skor çıkmaz karşımıza bu gece. Gerçi 10-0 bile olsa Terim'in mazereti var : Ocak

Aynen dedigin gibiymis

Paris akşam flüdü öttürür mü hae ne dersin ?

Muslera

Mariano - Marcao - Donk - Nagatomo

Seri

Belhanda - Nzonzi - Lemina - Ömer

Falcao

- -

Cimbom şen ola!

Saldır avrupaya!

:cimbom:​

Bakalım kaç dakika izleyebileceğim, Real maçı 7. dakikada bitmişti benim icin, mutfağa gidip geldiğimde bir gol daha yemiştik foruma bakana kadar umarım yine bir utanç gecesi olmaz. Altı üstü normal şekilde yenileceksin ya bu adamlarda terminatör değil gayet tutan tutuyor son maçta bile rakip kırmızı görmese 1-0 geride girdiler 70. dakikaya

forumda konuşulanlara bakıyorumda bu zaten yeterince utanç verici bizim adımıza. tarihimizin hiçbir döneminde avrupada bu kadar alçalmamışızdır heralde. Bu utancı bize yaşatanlara ne söylemeliyim bilmiyorum. Bizi şampiyonluklara, kupalara alıştıran hocamızın bu hazin tabloda kendisininde en başta yer alması son derece üzücü bir durum. Galatasaray arması avrupada başarıları ve en güçlü takımlara kök söktürmesiyle tanınır ama geldiğimiz nokta malesef tarihimize ihanettir başka bir açıklaması yok.

Gruptan 1. olarak çıkmayı garantilemişsin ne zor maçı ne hazırlanması.Futbolcuların sakatlanmasın diye yedeklerle çık..
Tuchel [PSG) : "Galatasaray ile oynayacağımız maçın kolay geçeceğini söyleyemem. Çünkü Galatasaray gibi büyük bir kulüple oynayacağımız için, şartlar ne olursa olsun bizim açımızdan zor bir maç olacak." (beIN Sports)

peki Galatasarayın bundan haberi var mı

Geri
Üst Alt