Ben böyle malca bir taktik görmedim. Kale önünde 10 kişi ile duvar bile kuramıyoruz. Arkayı boş bırakın da böyle goller yemeye devam edin.

Ya topu kaptirinca ve donkla birebir kaldiklarinda 3 oldu dedim bunlar gerizekali mi oynadiklari topa bak. Su emre Mal da marianonun 20 mt onune top atip yaklasiyorum ayagina yanlis yerdr durup topu resme heriflere armagan etii

Yeter şerefsizler şampiyonlar Ligi kupasını mı kazanacaksınız

2 metre önündeki adama topu atamayan adam milyonları götürüyor. Çıldırmamak elde degil

Mariano'nun o pası son yıllarda gördüğüm en trajikomik pas olabilir.

Bu ahlaksizlar ne kadar yese az gelir. Lan santra daha yeni oldu hemen gol yediler.

ABV sizin. Kapattim.

takımdaki çoğu oyuncunun fatih terim'le bağı kopmuş. adamlar bu fatih terim ne zaman gidecek diye bekliyor gibi.

Her onune geleni Sampiyonlar ligine almamalilar...
Bazi kriterler olmalı....

Evet yenisi hocam. Çok güzel oyun tavsiye ederim. Bugüne kadar oynadığım en iyi spidar man oyunu. Şehirde fıçüv fiçüv ağ atarak gezmek bile insana haz veriyor oyunda. Black friday'de almıştık arkadaşla uyguna geldi bayağı.
Vallahi bende pc de oynuyorum ama sırf bu oyun için ps4 almayı düşünüyorum, güzel oyun. Iyi eglenceler.

Arkadaslar önemli olan Ligde Ankaragücü maci zaten burdan birsey cikmaz can sıkmayın.

Bos yere sinirlenmeyin .

Bu arada Lemina Galatasaray'daki en yetenekli futbolcu bence.
Beni üzen sey pozisyona bile giremiyoruz
Son 20 Dakikada Falcao girsinde Kondisiyon yapsin biraz.

Hala aynı oyuncular ile oynamaya çalışan hoca kimse o sorumludur. Gençleri koy 15 yiyelim ama adam gibi gençleri izledik diyelim. Bu nedir ya?

Geri
Üst Alt