Maçı izlemeyeyim diyorum ama yoksa açıp yediğimiz ilk gole kadar izlesem mi acaba. 3-5 dakika falan sürer herhalde.

herifler as kadro ile çıkmış.

erken skor bulurlarsa 10 gol dahi yiyebiliriz.

Türk şampiyon şampiyonlar ligine gidemeyecek deniyor ya. Hakkaten gitmeyelim çünkü hak etmiyoruz. Paşa paşa ön elemeyi oynar geçersek öyle alsınlar. Şu şampiyonlar liginin istatistiklerle en kötü takımıyız. Utanıyorum 30 milyon taraftar bunu hak etmiyor.

Araba yikama istasyonuna girersin sevgilinle isini o 2-3 dakika icinde bitirirsin ya iste ayni oyle olacak. Quickie.

Mbappe / Neymar / Icardi allah yardimicmiz olsun

Büyük olaylar olmuş uefaya bunu bahane edip maçın rakip lehine 3-0 tescillenmesi için basvurumuzu yapalim.

allah yardım etmeye kalkmazsa bizim yağızların işi çok zor. eskiden yarım düzine gol yeyince büyük olay gibi olurdu. şimdi yarım düzine gol yememiz normal karşılanıyor ve 1 düzine gol yemekten bahseden arkadaşlar var. ne yazık ki tabloya bakınca pek haksız sayılmazlar. 5-0a bağlasak bu seneyide böyle savuştursak. bundan sonra şl falan gitmeyelim

futbola, şampiyonlar ligine dair tüm heyecanımızı 2 yıldır öldüren terim ve efradına ne desem az

şu maçı sıradan bir maç gibi bekliyorum

Geri
Üst Alt