fatih terim senin kurduğun takımın onda biri fiyatına takım kuran slavia prag ölüm grubunda inter-barcelona-dortmund'a her maç kök söktürdü.mazallah o grupta biz olsak 6 maçta 60 gol yiyip 0 puanla bitirirdik grubu!!

Neymar & Mbappe ikilisi maç kondisyonu kazansın diye yapılmış antrenman maçı gibi. İkisinin oyuncağı oldu defansımız resmen.

Çıldırmamak elde değil. Arkadaş hiç mi kafan basmıyor

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

üzüldügüm nokta bu kenarda ruhsuz sekilde izleyen adam terim olamaz aynı terim elinde 13 oyuncuyla almanya milli takımına nasıl top oynatmıstı

nereye gitti o fatih hoca
Orada milli duygular vardı. bu oyuncu topluluğu için Galatasaray ın adı renkleri tarihi taraftarı hiç bir şey ifade etmiyor. malesef.

Mariano artik hatali pasi gecti adam.kendi kalesine dogru asist yapiyor gecen sene basinda buna Brezilyali sabri derken laf edenler yok ortada basta Yigit

Faslinin bu savunmadan donen sutlari cok iyi, savunmayi asanlar çok kötü oluyo yav. Ama deniyor tek basina, takimin en iyisi yine. Seri ve leminanin defanstaki artistik top kayiplarini yapsa olacakları düşünemiyorum ama onlardan hiç söz edilmedi, ne yazık!

seri nzonzi belhanda bütün ruhsuzlar gidin lan basan adam istiyorum ben keşke 10 tane lemina olsa

ulan psg şerefsizler bayern filan gelip ırzınıza gececek nasıl olsa ne boka kasıyorsunuz arap sürüsü

üzüldügüm nokta bu kenarda ruhsuz sekilde izleyen adam terim olamaz aynı terim elinde 13 oyuncuyla almanya milli takımına nasıl top oynatmıstı

nereye gitti o fatih hoca
Çok şey bildiğini zanneden her kişiye, haddini bildirmiştir hayat.

Terim de önce milli takımda öldü, bizde de ölüp gidecek.

fatih terim senin kurduğun takımın onda biri fiyatına takım kuran slavia prag ölüm grubunda inter-barcelona-dortmund'a her maç kök söktürdü.mazallah o grupta biz olsak 6 maçta 60 gol yiyip 0 puanla bitirirdik grubu!!
Daha çok top yapıp bizi daha az zorlayacak takımlar üçü de. Bizim en büyük zaafımız defans arkası toplar ve hızlı kanat oyunlarıydı. CL'de real ve psg bu işin zirvesi olabilir..

He Terim yine bi' yolunu bulur 6 yerdi, o ayrı.

Kale önünde top çeviriyoruz şaka gibi lan sen kimsin lan. Adamlar bi neymara senin 20 yıllık transfer bütçeni gömüyor sen kimsin. Abi bi burak yilmaz tek başına yetiyordu anasını satıyım. Savunma arkasi en son adam kaçırdığımızda yil 2015 idi şaka gibi yaa.

ELhuiVhXYAI776_.jpg

Faslinin bu savunmadan donen sutlari cok iyi, savunmayi asanlar çok kötü oluyo yav. Ama deniyor tek basina, takimin en iyisi yine. Seri ve leminanin defanstaki artistik top kayiplarini yapsa olacakları düşünemiyorum ama onlardan hiç söz edilmedi, ne yazık!
Edecektim. Lemina bok gibi kayıplar yaptı.

fatih terim'in cengaverleri burada mı? hiç sesleri çıkmıyor. çıkın savunun hocanızın muhteşem taktiğini!!!

Geri
Üst Alt