⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Fatih terim sallayip durmayin.

Böyle beceriksiz yönetim varken, Fatih hoca hiçbir zaman takımlarını hazır edemez.

Geçen sene forveti sat. Bu sene fernandoyu sat.

Adam banega istedi, forvet istedi,kanat istedi, dos istedi. Eee gelde takımı hazır et
:D

Geçen seneki akhisar maçının aynısı.ilk yarı penaltı kaçtı sonra maç koptu gitti tek fark orda 3 yemiştik

Ne kadar cok kus varmis forumda hepinizi yazdim. Sezon sonu yine biz sampiyon olacagiz, bosuna heveslenmeyin

Yazıklar olsun bu takımı bu hale getiren başta transfer sürecini adam gibi yönetemeyen başkan ve dolmuşcu Apo, daha sonra leş gibi bir takım ortaya çıkaran teknik heyete. Yıl olmuş 2019 hala Ahmet Çalık, Selçuk İnan denen davarlardan medet umuyorlar.

Fatih terim sallayip durmayin.

Böyle beceriksiz yönetim varken, Fatih hoca hiçbir zaman takımlarını hazır edemez.

Geçen sene forveti sat. Bu sene fernandoyu sat.

Adam banega istedi, forvet istedi,kanat istedi, dos istedi. Eee gelde takımı hazır et
Şu maçta futbolun beyni olan orta sahada,Selçuk denilen işe yaramazı yönetim mi oynattı?

Vay be Marcao abazası tek başına yedi şu maçı. Hocanında Selçuğu tutup Seriyi alması ayrı komedi. Selçuk sana kaç maç almış? Bugün penaltıyı atmak yerine maçı verdi yahu. Onunla asla imzalamamılıydık..

Bu maç teknik ekipe yazar,rezil bir Selçuk tercihi rezil oyuncu değişiklikleri.

Babel-Diagne ile bu lig bitmez bu arada.

bu takım bu dinamizmden yoksun oyuncu yapısıyla her deplasman aynı sorunu yaşar.

emre çare olur diye ümit edenler vardı ama topsuz oyunda emre'nin oyunla alakası yok.

recep'in golünde soldan bindiren herifle ilgilenmedi bile.

bu kadro yapısı kötü. iyi oyuncuların var olması bir şeyi değiştirmez. doğru özelliklere sahip oyuncuları bir araya getirmek iyi oyuncuları toplamaktan daha önemli. biz bunu yapamadık. bir numaralı sorumlu fatih hocadır. kötü bir kadro oluşturdu.

Güzel başladık..

Aslında iyi oldu bu iki üç gündür herkes asarız keseriz modundaydı.

sent via GSC

Geri
Üst Alt