⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Ya bu selcuk nasil 90 dakika oynar bana biri bunun aciklamasini yapsin yemin ediyorum futbol.izlemeyi birakcam

Selçuk adlı kangren ve Çalık adlı hırbo varken 2-0 olmaması bence mümkün değildi Marcao'ya diyecek bişey yok zaten, Beğenmediğimiz Diagne olmadan bu takım bir halt yapamaz hiç değilse rakibi bozuyor.

Herseyi gec ya istersen 7 kisi ol 6 galatasarayli arasinda recep niyaz topu aldi dondu tuttu bakti vurdu bir kisi ayagini dahi uzatmadi

Babel haric kazanmak icin mucadele eden yoktu olur boyle seyler ilk macta magluo olmak iyidir bazen

Belki linç yiyeceğim ama ben Babel transferini de anlamadım . Bizi hücumda diğer takımlardan farklı yapan Bruma, Rodriguez ve Onyekuru gibi inanılmaz hızlı oyunculardı. Şimdi kanatların ikisi de ağır. Rakibi dribling yaparak eksiltecek oyuncu yok. Keşke Onyekuru'yu almak için daha ısrarlı olsaydık. En kötü Garry gelseydi.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel de feghouli de aşırı ağır , garry rodrigues i isteseydik her türlü alırdık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yenilgi güzel oldu. Oynanmadan hiçbir şey kazanılmaz. Herkes iki transfer ile süper olduğumuzu sanıyordu. Kaldı ki alınan oyuncular cezalı veya sakat olduklarında Selçuk Donk filan oynayacak yani bugün ki gibi olacak. Acil yedek orta saha ve iyi 2 tane bek lazım takıma.

Geri
Üst Alt