⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Fatih terim bildigim terimse marcaoyu keser donku bundan sonra stoper oynar

ulan bir yoruma bakıyorum bir rütbesine bakıyorum. Yok aslan üye yok bilmem neyi. Hayır adminler bu adamlara rütbeyi seçip mi veriyorsunuz? Rütbesini görmesem kuş dicem. Ya yok arkadaş burdan maç falan takip edilmez. Yolda kaldık maçı burdan takip edelim dedik. Kimisi Fatih adlı hoca diyor kimisi istifa etsin diyor. Hayır ifade özgürlüğü diye birşey var ama sizin ifadenize işiyim. Bunlara bu rütbeyi veren admine de biraz vicdan dilerim. 10 sayfa okudum ruhum daraldı imdat diye çığlık atıcam anasını satim. Ulan şampiyonluk mu gitti? İyi ki bu takımın kötü günlerinde yanında olan taraftarlar var. En ağrıma giden de bu takım yenince avaz avaz bağıranların mutlu olması. HAKETMİYORSUNUZ BU RENKLERİ
terim neden selcugu oynatıyor

Çok rahat güle oynaya kazanacağımız bir maçtı, Marcao kırmızı gördü işler değişti. Neyse en azından haftaya oynamayacak.

Benim anlamadığım bir şey var madem hareketsiz oynayacağız niye bu kadar geniş alanda oynuyoruz? Madem geniş alanda oynayacağız niye bu kadar hareketsiz oynuyoruz? Bu bekler ve selçuk ile bu kadar geniş alanda oynanmaz denizli yerine başka takım olsa patlatmışlardı bizi.

Geri
Üst Alt