- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Bu kadro tam olsa ne olur.
İsim olarak süper oyun olarak lesh
İsim olarak süper oyun olarak lesh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon bitmistir önümüze bakalim konusu icin tam zamani.Denizli'nin sağ bekini attıracak zeka yok bizim kadroda. Üstüne oyna aldır 2.sarıyı. Tamamdır
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
terim neden selcugu oynatıyorulan bir yoruma bakıyorum bir rütbesine bakıyorum. Yok aslan üye yok bilmem neyi. Hayır adminler bu adamlara rütbeyi seçip mi veriyorsunuz? Rütbesini görmesem kuş dicem. Ya yok arkadaş burdan maç falan takip edilmez. Yolda kaldık maçı burdan takip edelim dedik. Kimisi Fatih adlı hoca diyor kimisi istifa etsin diyor. Hayır ifade özgürlüğü diye birşey var ama sizin ifadenize işiyim. Bunlara bu rütbeyi veren admine de biraz vicdan dilerim. 10 sayfa okudum ruhum daraldı imdat diye çığlık atıcam anasını satim. Ulan şampiyonluk mu gitti? İyi ki bu takımın kötü günlerinde yanında olan taraftarlar var. En ağrıma giden de bu takım yenince avaz avaz bağıranların mutlu olması. HAKETMİYORSUNUZ BU RENKLERİ
Selçuk malı topu kontrol edemiyor Belhanda pas hatası yapıyor marcao ihanet ediyor. Sizin yapacağınız işe sokayım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
maç mı var hangi kanaldahocayla 1 tane maçımızın rahat geçtiğini
iyi futbol oynadığımızı hatırlamıyorum
her maç 1 stres
baydı cidden
Selcuk,jimmy cikmaliJimmy ve Diagne cikmali. Emre mor ve donk girmeli.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 numara oynardi. Selcuk'tan daha iyi olacagi kesin.
Fiziği kötü durumda olduğu için sürekli hata yapıyor, geçen yıl da yapıyordu ama daha azdı, o zaman da yazdık bundan bir halt olmaz diye marcao seviciler kuş muş diyordu, buyrun size Pique Marcao...Marcao nun yaptığı ağır mallık, bilerekmi yapıyor yoksa. Takımda en düşük maaşı alıyorym diye satış yapmıyodur umarım.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi