⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

ulan bir yoruma bakıyorum bir rütbesine bakıyorum. Yok aslan üye yok bilmem neyi. Hayır adminler bu adamlara rütbeyi seçip mi veriyorsunuz? Rütbesini görmesem kuş dicem. Ya yok arkadaş burdan maç falan takip edilmez. Yolda kaldık maçı burdan takip edelim dedik. Kimisi Fatih adlı hoca diyor kimisi istifa etsin diyor. Hayır ifade özgürlüğü diye birşey var ama sizin ifadenize işiyim. Bunlara bu rütbeyi veren admine de biraz vicdan dilerim. 10 sayfa okudum ruhum daraldı imdat diye çığlık atıcam anasını satim. Ulan şampiyonluk mu gitti? İyi ki bu takımın kötü günlerinde yanında olan taraftarlar var. En ağrıma giden de bu takım şampiyon olunca avaz avaz bağıranların da mutlu olup kendine pay biçmesi.HAKETMİYORSUNUZ BU RENKLERİ

Marcao nun yaptığı ağır mallık, bilerekmi yapıyor yoksa. Takımda en düşük maaşı alıyorym diye satış yapmıyodur umarım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel gibi emekli adama senelik 3.5 milyon euro maaş verirsen tüm yükü çeken marcao ve luyundama arıza çıkarır tabi.

Hele birde yatarak para kazanan emre akbaba ve şener'in maaşıni duyduysalar işte o zaman yandık.

Marcao 2 sarı kartı da netti , 1. sarıyı aldın dikkat etsene orada kendine

Zor bu maçı çıkarmamız ya bakalım

Selçuk ne olursa olsun Bundan sonra ilk 11’de başlamamalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao overrated bir stoper. Gördüğü 2 sarı kartta gereksiz saçma sapan kartlar. Allah yardımcımız olsun bu kekoyla sezon bitmez.

Geri
Üst Alt