⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Marcao gitsin Diagne kalsın . Donk bu Marcao dan daha iyi stoper olur . Kafasız herif herkese dalıyor bam güm

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne neden atmadi penaltiyi? Penalti kingkongumuz o degilmi?

2. Marcaoya biri soylesin. Bu gidisle dayak yer benden ona abi nasihati

3. Amma dittiri b.ktan futbol oynuyoruz yemin ederim. 2. Yari Purple girecek onun ayagina bakacagiz

4. InsaAllah yanilirim ama puan kaybi is loading!

Ben size birsey soyliyim bu babelle olmaz
Onyeyi cok arariz
Takimdaki tek istekli adam seri o da yanlis yerde oynatiliyor
Diger istekli adam diagne

Denizlisporda rodellega gibi bir adam varken ne oynayacaklari cok belli, bizim hoca donk yerine selcukla basliyor

Top kapiyoruz ileri kosan yok

Babel en az 5-6 defa sirti donuk top alip ezdi

Kanatlar hareketsiz ortasaha da yanlis oynatiliyor

Fatih Hoca'nın iki senedir şu takıma hakim olamaması enteresan kötü oyunun dışında acayip bir kopukluk var.

Bence Marcao'da başka bir sıkıntı var. Acaba başka büyük bir ligden teklif aldı da biz mi izin vermedik adam kaç maçtır bir garip tavırlardaydı zaten. Hazırlık maçlarını takmıyordur falan diye düşünüyordum ama durum farklı biraz sanki...

düşük maaş alıyor onu sorun yapıyor bence

Hocam efsanemizsin babamızsın seni çok seviyoruz ama bu nedir hocam ya. Bu futbol mu allahını seversen geçen seneden beri dökülüyor bu takım. Ciddiyet sıfır, defans hattı saatli bomba. Emin olun Denizli leş bir takım ama biz onlardan daha leş olmayı bir şekilde başarıyoruz. Siz haftalardır neyin çalışmasını yaptınız hocam allah kitap aşkına bir görelim ya. İnanılmaz mutsuzum ama ne için biliyormusunuz şu leş ligdeki şampiyonluk için değil şampiyonlar Liginde paspas olacağımız için.

ulan bir yoruma bakıyorum bir rütbesine bakıyorum. Yok aslan üye yok bilmem neyi. Hayır adminler bu adamlara rütbeyi seçip mi veriyorsunuz? Rütbesini görmesem kuş dicem. Ya yok arkadaş burdan maç falan takip edilmez. Yolda kaldık maçı burdan takip edelim dedik. Kimisi Fatih adlı hoca diyor kimisi istifa etsin diyor. Hayır ifade özgürlüğü diye birşey var ama sizin ifadenize işiyim. Bunlara bu rütbeyi veren admine de biraz vicdan dilerim. 10 sayfa okudum ruhum daraldı imdat diye çığlık atıcam anasını satim. Ulan şampiyonluk mu gitti? İyi ki bu takımın kötü günlerinde yanında olan taraftarlar var. En ağrıma giden de bu takım yenince avaz avaz bağıranların mutlu olması. HAKETMİYORSUNUZ BU RENKLERİ
Mac gunleri mac topicine girme

Selçuk neden oynuyor ? Onun yerine Mustafa Kapı daha iyi oynardı mesela. Yaz kampında yoktu Selçuk ama Mustafa Kapı vardı ?

Bu Jimmy futbolcu mu yoksa İşid militanı mı?
O işid sakalı ile ancak Suriye’de militan olarak iş yapar.
Bu arkadaş futbolcu falan değil.

Geri
Üst Alt