⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Selçuk ve Diagne'nin ilk 11 çıktığı takım anca bu kadar olur. Selçuk'un tek yapabildiği iyi penaltı atmaktı artık onu da atamıyor. Bu herif ile neden sözleşme imzaladık hadi imzaladık diyelim niye ilk 11 oynatıyoruz. Diagne denen karaktersiz gevşeğe ise diyecek bir şey bulamıyorum.

Rahat kazanacağımız bir maçı ne hale getirdik.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk'un ilk 11de başlaması zaten işin bok olacağını gösteriyordu.Nitekim oldu.

İlk 20 dk gayet iyiydik sezon başlangıcına göre. Penaltıyı Diagne atamasa daha kötü olurdu Selçuk’un atması normal.

Stoper dedik o kadar burada. İlk sarı kart bence sarı kart değildi ama kırmızıyı da ne diyeceksin.

Ben daha kötü bekliyordum takımı. Kondisyonumuz yeterli ise galip gelebiliriz diye düşünüyorum. Denizli de dağınık. Onyekuru’luk maç esasında.

Oyunu beraberlikte tuttuktan sonra Emre mor hamlesi gelir 70-75 gibi.

Penaltı sonrası dağıldık ama Denizli'de tek bir oyuncu dağıtıyor bizi. Rodelega tek başına tüm savunmayı parçaladı be. Rezalet yani.

Mariano ölmüş haberi yok.

Marcao ya söyleyecek Kelime bulamıyorum. Amatörlük orada yaptığı sarı kartı varken.

Babel iyi değil.

Diagne iki-üç faydalı hareketi oldu , penaltı kazandırdı. Hakkını yememek gerekir şimdi.

Rakip Denizli çok vasat bir takım. 10 kişi ile de mağlup etmemiz gerekir diyecem de bizde dengesiz dengesiz işler yapıyoruz.

Emre mor net oyuna girmeli.

Allah aşkına bir tane insan evladı çıkıp Selçuk'un neden ilk 11 oynatıldığını izah edebilir mi? oynadığı her maçta tadım kaçıyor başka şeylerle ilgileniyorum. Ne hakkı var lan Fatih hocanın bize bunu yaşatmaya? Adam kayırma değil mi bu? Atalay ya da başka bir genç oyuncu oynasa ne kaybederiz? Vicdanı olan biri yanıtlasın lütfen

Muslera
Mariano Luyindama Donk Linnes
Emre Seri Belhanda Ömer
Babel

Dönmek lazım Ömer yerine Adem'de olabilir.​

takımda tempo yok hızlı oyun kurma paşlaşma yok orta saha ya ileri çıkmıyor yada defansa gelmiyor

Belhanda'nın kalmasını isteyenler neye dayanarak istiyor acaba?
Nzonzi ve Seri orta sahasında Belhanda onları da bozar. Atağa çıkarken kaptırdığı toplarda müthiş kontra yiyoruz. Atılma riski hep var. Bizim gibi takımda Belhanda olmamalı.

Neymis hayalleri dünyadan daha büyükmüs. Selcukla hayal peşinde hala

Acilen emre, donk, linnes'in oyuna girmesi lazım. Hoca Selçuk ne Allah aşkına ya 2 kanat da ağır götünü kaldıramıyor. Çıkar şunları ya bekler ölü orta saha ölü stoperde ramos oynasa mala bağlar.

Mariano, Selcuk, Diagne , Jimmy ile CL ye cikma hayali kuruyorsa takimin kurmaylari akillarinin ucundan bile gecirmesinler, pas pas oluruz.

Onyekurudan Babele gecis net olarak güç kaybettirmis durumda malesef.

Feghouli ve Onyekuru gibi hizli kanat olmadan isimiz cok zor.

Su ana kadarki oyunda Falcao olsa o da diagne kadar oynayabilirdi anca. Topu o noktaya goturemiyoruz. Jimmy, belhanda ve babel bi halt edemedi.

Marcao net uyarilmalidir. Sacma 2 faulden atildi resmen. Umarim maaşını protesto etmiyordur.

Denizliyi bu kadar kötü beklemiyordum ama biz de her zaman ki gibi top oynamıyoruz...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre'nin oynamaması şaka gibi birşey emre gibi bi oyuncun varsa ilk 11 oynayacak arkadaş.

Geri
Üst Alt