⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Luyindama tek başına oynuyor

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimda en etkili diagne oyundan ciksin diyolar ya sakamisiniz lan siz forumdan sogudum birdaha yazarsam serefsizim futbolun F sini bilmiyo 90% burda seri cöpünü öve öve bitiremediler utanmadan diagneye laf atiyolar futbol cahili herifler

Bye bye

Son düzenleme:
Süper lig başka bir seviye. Oyuncuların defolarını gördük ilk maçtan. Şampiyonlar ligi takımı değil şu güncel takım. Alışma süreci diyebiliriz ağır idmanlar diyebiliriz öyle ummaya çalışacağız.

Bu dakika hala emre girmiyorsa maaş falan almasın yardımcılar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlari yapacak kapasite olmus ,begen begen me genclere guvenmeyen hoca bizi ileriye tasiyamaz.
Ozan da sansa cikti dakatlik makatlik
Yeminle oynatmazdi yoksa

Takimda isim degisikliginden baska hic bir sey yok
O zaman denizlinin kadrosuni eline versen 4 /5 yiyip doneriz .

Ben begenmiyorum iki senedir Fatih beyi
Ozan olayini gecen sene ocakta burada milletle tartistim. 7 tane oyuncumuz sakatlik/cezadan oynamazken bir tane genc cocuga gidip sans vermedik donk forvet oynadı ooo çekildi burada

Bi tek muslera iyi gerisi bugun çok kötü

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimda en etkili diagne oyundan ciksin diyolar ya sakamisiniz lan siz forumdan sogudum birdaha yazarsam setefsizim futbolun F sini bilmiyo 90% burda seri cöpünü öve öve bitiremediler utanmadan diagneye laf atiyolar futbol cahili herifler

Bye bye
Ust sagda X var goodbye. Uyelerime kufur ettirmem ne kadar “bilgisiz” olurlarsa olsunlar

Sen ve senin türevlerin her kötü durumda buralarda ortaya çıkıyorsunuz..senin gibilerin amacı eleştiri değil..burada kimseye futbol yalaması deme haddine sahip değilsin..şampiyonluklarda burada göremiyoruz sizleri..utanmada yok hiç daha ilk maçta ortaya çıkıyorsunuz
100 tane mesajın var, millete sampiyonluklarda sizi burda goremiyoruz diyosun.

Babel çıksın Emre girsin. Nagatomo tek başına kalıyor paşam geri dönmüyor. Jimmy en azından yerini koruyor.

Geri
Üst Alt