Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.016
- 1.610
- 1.618
Luyindama tek başına oynuyor
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O beyin iste...Hangi beyin
Ozan olayini gecen sene ocakta burada milletle tartistim. 7 tane oyuncumuz sakatlik/cezadan oynamazken bir tane genc cocuga gidip sans vermedik donk forvet oynadı ooo çekildi buradaBunlari yapacak kapasite olmus ,begen begen me genclere guvenmeyen hoca bizi ileriye tasiyamaz.
Ozan da sansa cikti dakatlik makatlik
Yeminle oynatmazdi yoksa
Takimda isim degisikliginden baska hic bir sey yok
O zaman denizlinin kadrosuni eline versen 4 /5 yiyip doneriz .
Ben begenmiyorum iki senedir Fatih beyi
Ust sagda X var goodbye. Uyelerime kufur ettirmem ne kadar “bilgisiz” olurlarsa olsunlarTakimda en etkili diagne oyundan ciksin diyolar ya sakamisiniz lan siz forumdan sogudum birdaha yazarsam setefsizim futbolun F sini bilmiyo 90% burda seri cöpünü öve öve bitiremediler utanmadan diagneye laf atiyolar futbol cahili herifler
Bye bye
100 tane mesajın var, millete sampiyonluklarda sizi burda goremiyoruz diyosun.Sen ve senin türevlerin her kötü durumda buralarda ortaya çıkıyorsunuz..senin gibilerin amacı eleştiri değil..burada kimseye futbol yalaması deme haddine sahip değilsin..şampiyonluklarda burada göremiyoruz sizleri..utanmada yok hiç daha ilk maçta ortaya çıkıyorsunuz
Jimmy ciksa iyi olacak. Ne yaptigini kendi bile bilmiyor.
Diagneyi terk edeni mi dedinO beyin iste...