⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Sahi deplasmanlar için ulu taktisyen Tudor'a ne demişti 2 sene önce unuttum...

Selçuk ahmet belhandayı oynatanın yeri yok bu takımda

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 milyon euroluk takımdan 2 tane yedik.Tam ana bacı svmelik maç.Bize Falcao dan önce 2 stoper 2 tane bek lazım.Tsakmı geciyonuz lan siz.Yürüye yürüye gol attı herifler.

bu mağlubiyet Fatih Terim'e yazar. geçmiş olsun. seri'nin 6 numara olduğunu hala anlayamamış. kılları ağaran selçuk'tan hala medet umuyor. bu kadar yavaş, statik oynayan takımda hareket getirebilecek tek adamı Emre'yi yedek soyunduruyorsun.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burda biz marcaoyla luyindamayı elestirdigimizde pembe götlüler savunmaya geciyordu.Lig icin yeterliymis al gördük baya yeterli icinden gectiler.

Selçuğun bir daha forma yüzü görmemesi lazım. Marcao ve luyindama ikilisi CL. 'de bizi kevgire çevirir defans lazım bu takıma.

Seri yi oramıza buramıza sokmak için 6 oynatıp sütçü beygiri malçuk u 8 oynatıyoruz adam yok 6 oynacak mesela Dink gibi ama malçuk oynuyor ulan kibrit elimde ama hadi bu sene başka maç kaybettirmez diye nasıl olsa oynamaz diye susuyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belki linç yiyeceğim ama ben Babel transferini de anlamadım . Bizi hücumda diğer takımlardan farklı yapan Bruma, Rodriguez ve Onyekuru gibi inanılmaz hızlı oyunculardı. Şimdi kanatların ikisi de ağır. Rakibi dribling yaparak eksiltecek oyuncu yok. Keşke Onyekuru'yu almak için daha ısrarlı olsaydık. En kötü Garry gelseydi.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ümit davala orda ne iş yapar. WhatsApptan izinmi almaya çalışıyor acaba. Yoksa terim sesli mesaj mı atıyor. Rodallega bizi her maçta duman ediyor. Yazıklar olsun

Fatih terim sallayip durmayin.

Böyle beceriksiz yönetim varken, Fatih hoca hiçbir zaman takımlarını hazır edemez.

Geçen sene forveti sat. Bu sene fernandoyu sat.

Adam banega istedi, forvet istedi,kanat istedi, dos istedi. Eee gelde takımı hazır et
Etmeyin!..Karşındaki takım Bayern mi, City mi, Barca mı Allah aşkına?. Hiç transfer yapılmasa 5 mi yiyecektik DS dan?!..

Futbol tarihinin en overrated td’si ft’dir.

2 senedir takımın başında ve hala takımın bir taktiği yok, sadece bireylerin eline bakıyoruz.

Tamam imparator canımız cigerimizde,bu eziyet de yeter 2 senedir.gercekten su takımı Okan veya Sergen yonetse boyle oynamaz.Gercekten yetti artık.kotu oyunu geçtim ,selçugu 11 başlatıp,90 dk oyunda tutmak başlı başına futbola ihanet.Normal bir futbol ülkesinde hocam kusura bakmasın ama bu futbol anlayışıyla anca torun sever.taktik disiplini olan Alman ekollü hoca gerekliliği bariz.ben biramı açıp ekran karşısına geçtiğimde,yenilse bile hop oturup hop kaldıran takım istiyorum.hacetini yapmakta zorlanan görüntüdeki takımı değil.üzülerek soyluyorum,Nasıl ki Morinho devri bitti,gorluyorki hocamın devri de bitmiş.

N'zonzi-Feghouli-Falcao yokken bir de Marcao kırmızı kart yedi.Allah'ın izniyle biz şampiyon olacaz..

Geri
Üst Alt