Muslera
Şener.. Luyindama.. Donk.. Emre T.
Feghouli.. Nzonzi.. Lemina.. Emor
Falcao.. Andone

nzonzi seri lemina
bu 3lü eğer hazırlar ise kesin ilk 11 başlamalı.

Kendinize gelin burdan sahaya kadar.

Kendimize geleceğiz. Geride kalan maçlarda çok puan alamadık, ama Rize maçından itibaren çok şey kazanacağız.

Rizespor'a ayar oluyorum bu adamların bizden alacaklar 1 puan bile deli eder beni oyun olarakta skor olarakta ezmeliyiz.

Bakalim oyun anlamda bir degisiklik olacak mi..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

eskiden olsa 5-0 - 6-0 falan yazardık yaw.

berabere kalmasak bari

magirüsçü hemşehrisine plaket vermeyi unutmasın yine!!

1572427949182.png

Belhandanin oynmasini istiyorum...
Kaos istiyorum....
10 dakika da saha kenarina gelip el kol hareketleriyle beni cikarin diyen ya da ben cikiyorum diyen belhanda görmek istiyorum...
Doğduğuna pişman edilen belhanda görmek istiyorum...
Olaylar olaylar demek istiyorum...

Çapsızlar ordusu!
Hainler ordusu!
Kepazeler ordusu!
Bunlar ruhsuz!
Bunlar onursuz!
Bunlar karaktersiz, karaktersiz!!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Belhanda, Feghouli, Mariano ve Nagatomo'dan herhangi biri oynarsa bu maçta bize geçmiş olsun.

Orta 3'lü artık Nzonzi, Lemina ve Seri'den oluşmalı. Sol açıkta da Babel yerine Ömer Bayram oynasın. Adem Büyük de formayı hak eden oyuncu.

Muslera
Şener Lyindama Donk Emre Taşdemir
Lemina Nzonzi Seri
Emre Mor Andone Ömer Bayram

Sayın Terimin derbi sonrası kendşsinden FT diye bahsetmesinin sebebi ortaya çıktı mı? Çok garibime gitmişti. Hem de bi kaç defa tekrarlayarak...

Sayın Terimin derbi sonrası kendşsinden FT diye bahsetmesinin sebebi ortaya çıktı mı? Çok garibime gitmişti. Hem de bi kaç defa tekrarlayarak...

sosyal medyada kendisini eleştirirken ft diye hitap edenlere gönderme yaptı bence.hoca belli ki sosyal medyayı takip ediyor.

Artik bi 5 veya 6 atalimda bir birimize bu mac olcu degil beyler rakip cok kotuydu diyelim .O kadar kotuyuzki bunu bile soylettirmiyorlar bu sene

EIG00j8XUAAXz4D

Hocamız neşteri vurmaya başladı

Geri
Üst Alt