Gomis'i hangi Arap takımına göndermiştik ya da Rodriguez'i? Belhanda'yı verip Gomis ya da Rodriguez'den biri + 6 milyon euro istesek nasıl olur?

GSTV izliyorum Babel kesin ilk 11 başlar diyorlar çıldıracağım bu kırmızı kafada ne buluyorlar anlamadım sözde topu ilerde tutan tek oyuncumuzmuş evet topu ilerde tutarken arkasını kaleye dönerek götünü rakip oyuncuya dayayıp topu saklıyor güya

rotasyon adı altında mesaj verdik havası olacak Real maçında yine bilindik kadro

Hocanın bahsettiği 18 yaşındaki arkadaşlar sanırım top toplayıcı olarak görev yapacak maçta. Son yıllarda bu kadar boş konuşan ve konuşmasına rağmen konuştuklarının 10da 1ini yapamayan bir Ft görmemiştim. Kesin Selçuk falan çıkar. Sonra da başlar o bizim koptonomooooz demeye. Velevki bide kadro ne olursa olsun galip gelirse mayısa kadar susmaz terim

Çıkan kadroya göre maçı izleyip izlememeye karar vereceğim.

Belhanda bugün ilk 11'de başlayacak. (beIN Sports)

2,5 alta 1,90 oran var yani ya 1-0 ya da 2-0 yeneceğiz diyorsun? Rize 1 gol atarsa yenme ihtimalimiz yok diyorsun en fazla 1-1 biter
Sen ÜST oyna o vakit renkdaş

Bu takımdan bol gollü maç beklemiyorum.
Ha İlk11 çok önemli. Terim Babel, Feghouli, Belahanda, Yuto ve Mariano yu dışarda bırakırsa birşeyler olabilir Gaz ile.

Geri
Üst Alt