Şafak Kambal
Parçalı Üye
- 25 Eylül 2009
- 3.705
- 1.195
- 1.563
500 küsür pas yaparız ama yana ve kaleye doğru ileriye organize bir atak yapabilirsek belki gol bile atabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus mu press yapar? Nerden vardin bu kaniya. Benim izledigim maclarda yunus yaşina ragmen topu kaptirdigina eli belinde gezen gamsizin teki yav. Ayni sinan gumus. Ki sövdugumuz sinan gumus bundan fazla katki veriyodu maclarda. Yunus ne adam geciyor ne sut atiyo. Topu aldiginda ya yanindakine pas veriyo yada kaptiriyo topuYav böyle her şeye peşin hükümlü yönelmeyelim. Sezon başı kim Ömer orta saha oynar derdi. Futbolun çok başka değişkenleri var hiç ummadığın adamlar doğru sistem içerisinde alakasız mevkilerde başarılı olabiliyor. Yunus'un mental yapısına bir şey diyemem ben saha içi bakıyorum. Bizim kenarlardan ihtiyacımız hareketlilik ve prese iştirak. Statik yapıyı aşamıyoruz. Elde hareketli kenar bir Mor bir bu çocuk var.
Ama biz pozisyon ve pas oyunu oynuyoruz o yüzden gittik 33 yaşındaki babele 10 milyon euro gömdük. 2 yıllık biz kiralasaydık Garry'i ne olurdu ?Takımın bu halde olmasının başlıca 3 nedeni mariano babel belhanda bu 3 ünün oynamaması lazım. Garry babel değişikliği bile level atlatırdı bize. Ocakta iki bek bi kanat bi 10 numara gelirse takım düzelir.
Ama biz pozisyon ve pas oyunu oynuyoruz o yüzden gittik 33 yaşındaki babele 10 milyon euro gömdük. 2 yıllık biz kiralasaydık Garry'i ne olurdu ?
O zaman adama gidip 3 yıllık 10m vermezsin 1+1 sözleşme yaparsın geliyorsan 2 m eurodan gel yoksa napıyorsan yap denilir. Bizim Babele değil Babel'in para kazanmak için bize ihtiyacı var.daha mantıklıydı tabi ama babel de fulhamda gayet iyiydi. Bize vites artıracak topçu lazımdı yapılmadı o transfer maalesef.
kesinlikle katılıyorum. en büyük sorun belhanda babel ve mariano. en önce bu üçü yollanmalı.babel yollanmayacaksa da kesinlikle kanatta oynamamalı 1dk bile.Takımın bu halde olmasının başlıca 3 nedeni mariano babel belhanda bu 3 ünün oynamaması lazım. Garry babel değişikliği bile level atlatırdı bize. Ocakta iki bek bi kanat bi 10 numara gelirse takım düzelir.