Son haftalari Affetirme maci. Bu yavsaklari OKKALI YENIN. keske falcaoda olsaydi

Muslera
Şener - Ly - Marcao - Luş
Nzonzi
Emre Mor - Mustafa Kapı - Taylan - Ömer Bayram
Andone​

muslera
şener luyi donk emre t.
nzonzi lemina
emre belhanda babel
andone

yarın en fazla çıkacak kadro budur fazla ümitlenmeyin.
bazılarına verdiğimiz şans doldu derken de feghouli ve 2 bekten söz ediyordu muhtemelen​

Zerre umudum yok..

Bu maçı izlemek ve izlememek arasında gidip geliyorum.

İzleyip yine sinirlenmek, strese girmek, saglıgımı riske etmek mi; yoksa baska aktivitelerle zaman gecirmek mi?

Eskiden sevgilimin randevusunu Galatasaray macları için iptal ederdim.

Simdi... Hiç tat vermiyor, acı sadece :(((

Muslera
Şener - Ly - Marcao - Luş
Nzonzi
Emre Mor - Mustafa Kapı - Taylan - Ömer Bayram
Andone​

Renkdas senin mesajından alıntı yaptım, ama bunu üzerine alınma.. FT bildiğini okur.. Bugune kadar maç kadrosu yapıp da tutturana rastlamadım. Mesela senin kadronda Belhanda yok., FT nin manevi oglunu yazmadıgın için seni kınıyorum :))

Ntv nin 11 ine göre babel dışında sonunda neşteri vurmuş.

Muslera

Şener,Donk,Luyindama,Emre

Nzonzi

Lemina,Ömer

Emre Babel

Andone.

Renkdas senin mesajından alıntı yaptım, ama bunu üzerine alınma.. FT bildiğini okur.. Bugune kadar maç kadrosu yapıp da tutturana rastlamadım. Mesela senin kadronda Belhanda yok., FT nin manevi oglunu yazmadıgın için seni kınıyorum :))
Belhandanin kendi seyircisi onunde ilk 11 de başlayacağını sanmiyorum ben de,eger başlarsa Fatih Hoca'nin baska bir hesabi varbdemektir,zira ilk hatali pasinda ki muhtemelen ilk on dk icinde gerceklesir,ıslıktan sahada bir on dk daha kalamaz kufredip cikar bedevi

Ilk 11'de selcuk surpriziyle rizespor'a zor anlar yasatacak terim

Arap ile japon oynamamalı artik kimsenin sabrı kalmadi

Geri
Üst Alt