- 16 Haziran 2010
- 191.302
- 134.213
- 6.478
Galatasaray'ın Rizespor maçında Belhanda, Feghouli, Nzonzi ve Mariano yedek. (TRT Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nzonzi neden yedek dansöz izlemeye gitmediği için mi asil Babeli yedek bırakacaksınGalatasaray'ın Rizespor maçında Belhanda, Feghouli, Nzonzi ve Mariano yedek. (TRT Spor)
Çocuğu ameliyat olmuş kısmını bilerek yazdım ama yine de dikkatinden kaçmışdansöz oynatan lemina da kesilsin o vakit ömer bayram ve seri oynasın
40 bin diyorlar ama zor hava soğuk yağmurlu cuma maçı takımın durumu derken 30k bile zor takimin seyirciye en çok ihtiyaç duyduğu maç İstanbul da olsaydım giderdim20k görürmü stat
Nzonzi surekli her hafta oynadigi icin yorulmaya baslamisti, bence Real macindan once dinlendirmek istiyor. Mantigim oyle diyor tabi hoca ne dusunuyor bilememNzonzi neden yedek dansöz izlemeye gitmediği için mi asil Babeli yedek bırakacaksın
Dinlensin biraz aga her maçta oynuyor herifNzonzi neden yedek? heralde maksat dinlendirmek.