Ha Donk oynamis ha Ahmet ne fark eder ikisi de balon

4-3-3 eldekilerle bu kadar. inşallah kazanırız.

Rotasyon adı altında mesaj verdim 11 alayı Real maçında sahada buna rağmen Nagatomo ve Babel 11 de

Ha Donk oynamis ha Ahmet ne fark eder ikisi de balon

Bende beğenmiyorum

Ancak;

Takım bu haldeyken alem yapan yerine Ahmet’in oynamasını destekliyorum. Burası Türkiye. Bizim için bu tarz şeyler önemli.

Babel de oynamamalı idi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EITOPu3X0AAwN1r

vay be boldrin ve aminu gercekten yoklar

Şu selçuk oyuna girerse yuhalanır inş.

Ahmet dışında iyi bir 11 yalnız 4 4 2 oynayacaksak ömer yerine iyi bir sol açık lazım bence oynamalıyızda bu takım en iyi bu dizilişi oynar bugünde göreceğiz bence babel bu pozisyonda verimli olacak ve tek forvette zorlanan andoneninde verimini artıracaktır iyi skor olurmu bilmem ama iyi futbol bekliyorum bugün

17-18 yaşındaki oyuncuları kadroda göreceksiniz. geçen hafta bu açıklamayı yapan adam kadroya genç selçuk inan'ı almış!!

Rahat olun beyler. Sezon çöpe gitti gidecek.

Gokhan akkan vs muslera. Geleceğimizin kalecisi gokhan👍 boldrin de oynuyormuş umar aminu da. Twitterda bunlar yok yazmislardi. Melnjak sol bek nasil olur izletecek bize, hücumcu solbek daha doğrusu. Boldrin tam 10 no, lincoln gibi. 5 gollu olur bu mac

Oranlar düşmeden kg oynayın Ahmet copunde medet uman hocamızı destekliyoruz

Bence fena değil. Lemina Seri ve Ömer orta saha üçlüsü en dikine gidecek kurgulardan biri. Babel’e hiç sıcak bakmama rağmen, pek alternatifi yok. Emre Mor’un 11’de olmasına çok sevindim.

Özellikle Ömer ve Emre ile bu takımın mayhoş futbol oynayacağını sanmam. Önceki maçlara göre hücuma daha hızlı çıkan bir takım izleyeceğiz.

Geri
Üst Alt