I have a Dream...

Bir günü iki Kanatlı 11leri göreceğiz.
Bir tarafta Bruma, öteki tarafta Onyekuru olsaydı ne olurdu düşünün..

bu kadrodanda Fatih hocadanda gram ümidim yok. leş gibi bir futbol bekliyorum. kadroda ahmet çalığı görünce direk yenilgi olarak yazın bu maçı. rize bizden daha diri daha mücadeleci bir takım. stadda boş gördüğüm kadarıyla. yani seyirci desteğide yok. boşuna medet ummaya gerek yok. maçın sonucu Galatasaray: 1 - Rizespor: 4

Aspor denen yalamalar hemen talimatı almışlar. Son 1 saatte 2-3 defa “Yabancıları oynattık, altyapıyı unuttuk” diye haber veriyorlar. Algınızı seveyim sizin. O yabancı sınırı gelsin bu ligi izleyenin ....

11 hoşuma gitmedi. Adam gibi kadro kurmayı beceremiyor koca ft akıl alır gibi değil. Maçı kazanırız kaybederiz orada değilim iyi mücadele de edecektir takım sorun o da değil. Sorun şu hani bütçe farkı diye bik bik yapıyorya hoca cl maçlarında şimdi aynı farkın lehimize olduğu kolay geçmesi gereken Rize maçını zorlaştırmak için elinden geleni yapması. Geçen hafta bjk önünde kötü oynayan kötü mücadele eden 4 adamı değiştirirsin takımın vidalarını komple değiştiremezsin.
Şu maçta donk yerine Ahmet in oynamasını,
Nzonzi nin yedek oturmasına , Taylanın tribünde olup Selçuk un yedeklerde olmasını
"beyni yanmayan, normal bir hoca" yapmaz yapamaz yapmamalı.
Belhanda nın oynamamasına bile sevinemedim mkmk

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EITOPu3X0AAwN1r

vay be boldrin ve aminu gercekten yoklar
yuh rize tamk ontralarla mahfetme derdinde

Bizim taraftar fener taraftarına benzemez takım kötü gidince anında boşaltır stadı fener her maç dolduruyor stadı iç sahada bugün bomboş stada oynasınlar bakalım hoca da galatasaray taraftarını tanuyamamis daha

Muslera
Şener Luyindama Rize Forveti Nagatomo
Emre Lemina Seri Ömer
Andone Babel

Bari şöyle oynasak

Selçuk inani isliklamayan bizden değildir. Oyuna girerse ki hoca çoğu zaman sokuyor oyuna bu boş adami orada oturan insan grubu ottur benim gözümde.

Ahmet'in oynadigi her macta gol yiyorduk benim bildigim. Iddaacilar duysun.

Hazırlık maçlarında iyi görüntü veren jimmiy durmaz niye oynamıyor. Hazırlık maçalarının bizde hiç bir önemi yok anlaşılan

İstersen 10 tane at terim bizim için kocaman bir hayal kırıklığısın. Yazıklar olsun

Kadro tercihi içerisinde bende bekliyodum suleyman lus hatta mustafa kapıyı falan bekliyodum. Ancak nzonzi yedeklerde diye hocaya hayiflanmak afedersiniz ahmakliktir.

Geri
Üst Alt