Emre sivas maçına göre çok kötü.Ama mücadele etmiyor demek haksızlık olur.Elinden gelen i yapıyor. Öbür takımımıza göre bu halimiz daha çekilir durumda.Üretemiyoruz orası ayrı. Emre- Kel arap değişikliği yapılabilir ya da Jimmy girebilir.

Emre malesef pas verme kararlarında sorun yaşıyor.

Berbat bir futbol, pozisyon yok , rakip sayesinde atılmış 2 gol..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emreden yana hiçbir zaman umudum yoktuda arkadas biz ne ara ömer bayram denen yetenek fukarasi adama kadar düştük böyle. Orta saha oynuyor bide kosuyor kosuyor çalım deniyor rakip kapıyor kosuyor orta yapiyor top.rakipte.

Şunu farkettim ki ne kadar kizsak da takımdaki herkes sahada patron olarak babeli goruyo..bavelin çiftliği takım takımın abisi Babel..Herkes sahada onu ariyo..lyu 40 metre top atiyo önündeki senere Emre'ye vermiyo ..Naga onsuz adım atmiyo solda ..Ömer her hareketi ona göre planliyo..Babelden çok diğerlerinin sorunu bu durum

Ömer fena değil tabi becerisi bi yere kadar
Emre Mor bal yapmayan arı
Şener vasat
Seri casper
Lemina idate eder
Babel not bad
Takım= Hala bi bütünlük yok

Emre bu fizikle olmaz 13 yaşındaki çocuk gibi üflesen düşüyor ömer iyi ama bir kaç pozisyonda kanser etti babele pası vermeyip çalıma girmesi gibi serinin selçuktan farkı yok sanki daha iyisini yapacak enerjisi varda yapmıyor gibi lemina çok iyi top kazanıyor ama hücumda sıkıntılı klasik önlibero gibi

Geri
Üst Alt