Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
Emre mor yerine Adem girmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam olmaz haklisinAynen reis sempatim var da uyuz ediyor insani
2 gol yicez abibok gibi oyuna rağmen gelen iki hata golü. Ne set ne geçiş doğru düzgün organize pozisyon yok. Daha da gol olmaz bu maçta.
Babel çıktığı an ileride tuttuğumuz 3 kuruşluk topu bile tutamaz rizeye tek kale oyun imkanı veririzBabel out adem in. 4 4 2 ye gecis
Tutuyor da napiyor? Az kalsin asist yapiyordu rizeli oyuncuyaBabel çıktığı an ileride tuttuğumuz 3 kuruşluk topu bile tutamaz rizeye tek kale oyun imkanı veririz
Takım biraz hareketli başladı goller de geldi ama ondan sonra eski berbat oyuna dönüldü.
Katılmıyorum.ömer gibiler mücadele edecekki inceciler işi bitirecek.bi takımda 11 tane inceci olmaz savaşçı da lazım.zaten takım hep incecilerden oluştuğu için bu hale geldik.kimse mücadele etmiyor tempo yokEn tehlikeli durum Ömer Bayram gibi yetersiz adamlara mücadele ediyor, koşuyor vs diyerek takımda oynamasını meşrulaştırmak. Galatasaray futbol takımının orta sahasında Ömer Bayram ilk 11 çıkıyorsa vay halimize. Ömer Bayram gibi adamlarla günü kurtarırsın. Uzun vadede sana hiçbir şey vermez.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lemina mi yok kac tane top caldi gormedin mi yoksa radyodan mi dinliyon maci
100 TL kaybettim en çok korneri biz atarız dediydim..