Takim niye boktan yaniti asagida

Yeter artık!
İdmanda pasta kesmeye bir son verin ve çalışın.
Düzgün bir futbol izlemek istiyoruz!
#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeHakanDuztepe
#freeMuzo
#freeModelciCemal
#free :red:
#free27EkimGazileri

Felaket oynamaya devam ediyoruz, sadece hiç yoktan mücadele eden bir takım sahada ki Fener'in, Alanya'nın safi bu özellikleriyle bile topladığı puan ortada. Bizim bu zamana kadar bunu bile düşünmememiz kendi acziyetimiz. Hak edene formayı versek en azından Gençler-Konya maçlarından birinde 3 puan alabilirdik. Fener'e karşı da şut çekebilirdik. Takımın bu kadroyla seviye yükseltemeyeceği ortada, esas kazanım bugün yedek oturan ağır toplara şu sahadaki azmin yarısını kazandırmada. Yoksa Fatih Terim'e Liverpool kadrosu da versek bir sistem oturtmasını beklemiyorum artık.

Katılmıyorum.ömer gibiler mücadele edecekki inceciler işi bitirecek.bi takımda 11 tane inceci olmaz savaşçı da lazım.zaten takım hep incecilerden oluştuğu için bu hale geldik.kimse mücadele etmiyor tempo yok
Mücadele eden adam olacak ama biraz da yetenekli olması lazım orta saha oyuncusunun. En azından Ozan Tufan kadar yetenekli olsa kafi. Ben Ömer Bayram'ın süper ligdeki hiçbir takımda orta saha oynayabilecek teknik kalitesi olduğunu düşünmüyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Omerin hareket cok iyiydi

Ömer çok enteresan top sürüyor öyle bi anda pas veriyor ki gel ayağımı kır diyor resmen rakibe

Geri
Üst Alt